Star Shower

De eye-catcher! De licht sensatie! De STAR SHOWER! Projecteer nu duizenden sterren in en om uw huis met deze Star Shower.

De Star Shower is waterdicht zodat u het artikel zowel binnen als buiten kan gebruiken. Dankzij de ingebouwde lichtsensor gaat de Star Shower automatisch aan zodra het donker is. Verbaas niet alleen uw buren maar de gehele straat met deze gave versiering voor in uw tuin.

Met slechts Ì©Ì©n klik kut u de sfeerverlichting voor elke gelegenheid creÌÇren. De Star Shower is perfect als kerstverlichting, een diner bij kaarslicht, maar ook bij allerlei andere festiviteiten.

Het maakt niet uit hoe breed, hoog of laag uw oppervlak is. De Star Shower kan oppervlaktes van 600m2 verlichten met een afstand van maximaal 100 meter. Dit is mogelijk door een nieuwe technologie die prachtige holografische sterren projecteert in de kleuren rood en groen of alleen groen.

Met de Star Shower bespaart u het ontwarren van gewone lichtjes en u voorkomt dat als u eenmaal klaar bent dat er dan 1 lampje kapot blijkt te zijn. Er zijn geen ingewikkelde montage werkzaamheden nodig om de Star Shower in gebruik te nemen.

De Star Shower is klein, robuust, weerbestendig en schokbestendig en ook nog onderhoudsvrij.

Verbazingwekkende effecten in een recordtijd

Laserklasse: 2

Laser vermogen Rood: 650 nm

Laser vermogen Groen: 532nm

SKU: STA001

19x12x27