Swivel Sweeper Max

Swivel Sweeper Max

De Swivel Sweeper Max houdt een maximum aan vuil en rommel vast in het geïntegreerde vuilcompartiment. U hebt dus geen hinderlijke en dure stofzakken nodig zoals vroeger het geval was met een traditionele stofzuiger. Bovendien is de bovenkant van de veger uitgerust met een speciale knop waarmee u het compartiment kunt openen zonder uw handen vuil te maken.

De delen van het huis waar u vroeger moeilijk bij kon met een klassieke stofzuiger, kunt u nu gemakkelijk schoonmakendankzij de langwerpige vorm van het plateau dat ontworpen werd om 360° te kunnen draaien. Dankzij de borstels die ronddraaien met een snelheid van 4000 toeren per minuut kunt u met de Swivel Sweeper Max onder de meubels, tafels, sofa’s en op andere moeilijke zones schoonmaken.

De Swivel Sweeper Max behoudt zijn krachtige vermogen. De Swivel Sweeper Max is het enige apparaat met de “RCR Technologie”. Dat houdt in dat de borstels opnieuw gebruikt, uitgewassen en vervangen kunnen worden! Dit nieuwe innoverende apparaat, dat even krachtig is als een stofzuiger en even licht als een bezem, garandeert de perfecte properheid van om het even welk oppervlak – tapijt, keramiek, hout of linoleum – na één enkele passage!

Dankzij de batterij, die 45 minuten meegaat, hebt u geen last meer van een hinderlijk snoer. Nu kunt u in stilte 33% doeltreffender schoonmaken dan voorheen. Ten slotte garandeert de Swivel Sweeper Max u een grondigere schoonmaak tegen een uiterst lage gebruikskost. Bovendien neemt hij maar weinig plaats in, omdat hij snel en gemakkelijk gedemonteerd kan worden!

U ontvangt:

– Swivel Sweeper Max met accu en oplader
BONUS:
– Sticky Sweeper Klevende Rol
 voor het schoonmaken van meubels en kleding

SKU: SWS006

40x23x8