TastiWave Deluxe

Is uw magnetron het laatste keukenapparaat waar u aan denkt of gebruikt om serieus te koken?

U gebruikt hem alleen voor het ontdooien, opwarmen van uw maaltijd en voor het bereiden van ‰Û÷‰ÛªJunk Food‰Ûª‰Ûª. Maar voor echte gerechten die u even snel wilt bereiden, toch liever niet? Al het eten komt er slap en `doorgekookt` uit, het bereide voedsel ziet er niet lekker uit en smaakt al niet veel beter.

Stelt u zich eens voor dat u vanaf nu met uw magnetron ongelofelijk lekkere en prima bereide gerechten, zoals malse bruine steaks met echte grillstrepen of perfect gegrilde kip in een fractie van de tijd kunt klaarmaken! Maar denk ook aan visgerechten die overvloeien met smaak en gestoomde groenten die uw snel en eenvoudig in uw magnetron maakt.

En niet te vergeten heerlijke toetjes die u al een schuldgevoel geven als u er naar kijkt.

Vanaf nu kunt u al uw maaltijden fantastisch lekker bereiden door te grillen, koken, bakken, frituren, stomen en zelfs roosteren en dat binnen 10 minuten met slechts Ì©Ì©n apparaat. Hoe? Heel eenvoudig gewoon met uw eigen magnetron.

Chef Tony‰Ûªs TastiWave pannenset. De doorbraak in kooktechnologie die u manier van koken voor altijd zal veranderen. De ene heerlijke maaltijd na de andere, de TastiWave maakt ze allemaal snel en eenvoudig. Dit gebeurt allemaal in de magnetron die u al heeft en in minder tijd dan u normaal nodig heeft om uw oven voor te verwarmen. Stelt u zich eens voor wat een tijd het u scheelt en een energiebesparing die het u oplevert. TastiWave is goed voor uw portemonnee en goed voor het milieu. Bovendien kunt u indien gewenst vetvrij koken goed voor u en uw gezin. U bereidt voortaan gezonde, lekkere en slanke maaltijden in een fractie van de tijd.

Het begint met een stevige pan met in het midden de gepatenteerde ‰Û÷‰ÛªCryotech‰Ûª‰Ûª verwarmingseenheid. U krijgt een bakpan om heerlijke vlees- en visgerechten te maken of andere vanaf nu snel favorieten zoals stoofpotten te bereiden of een stevige winter stamppot voor de hele familie.

Verder krijgt u de stoominzet om vis of heerlijke groenten te stomen. En bovendien ontvangt u om het geheel af te maken het koepeldeksel. Deze zal ervoor zorgen dat de hitte en alle natuurlijke aroma‰Ûªs in de pan blijven circuleren wat voor een ongelofelijke smaaksensatie zal zorgen.

– De pannen van de Deluxe zijn 6,5 cm diep.

Voordelen Chef Tony’s TastiWave:

Speciale magentron (grill)pannen

Met uw eigen magnetron de heerlijkste gerechten klaarmaken

Grillen, bakken, koken, roosteren en stomen

Snel en eenvoudig koken

Vis en groenten stomen in een mum van tijd

Gezonde en vooral lekkere maaltijden klaarmaken

Gepatenteerde Cryotech verwarmingseenheid

LET OP: Uw magnetron dient voorzien te zijn van een draaiplateau en de binnenmaten moeten minimaal 35,5 cm breed, 35,5 cm diep en 20 cm hoog zijn

SKU: TWD001

32x32x23