True Cover Redefined Fair/Light

Verberg uw huidproblemen met de nieuwe True Cover Redefined!

-Voor het hele lichaam
-Camoufleert oneffenheden, pigmentvlekken, acne
-Camoufleert littekens, tatoeages, fijne rimpels, enz.
-Op basis van water
-Laat de huid ademen
-Met vitamine A en E tegen huidveroudering
-Met aloë, kamille, lavendel om de huid te verkwikken
-Blijft de hele dag zitten en geeft niet af

True Cover Redefined is de oplossing voor al uw huidproblemen. Camoufleer direct een oneffen en onregelmatige huid. Donkere kringen onder de ogen, sproeten, pigmentvlekken, gesprongen adertjes en zelfs fijne lijntjes en rimpels verdwijnen als sneeuw voor de zon.
 
True Cover Redefined camoufleert ook de ernstigere problemen, zoals acne, koperroos, wijnvlekken, moedervlekken en zelfs diepe littekens. True Cover Redefined is absoluut uniek. Het is een make-up op waterbasis met alleen het zuiverste water, zonder chemische ingrediënten en het bevat ultra-pure pigmenten, zodat de kleur de hele dag natuurlijk blijft. Het is een zuivere, ademende mousse waarvan enkel een dun laagje al volstaat. True Cover Redefined bevat kalmerende plantenextracten zoals aloë, kamille en lavendel om de huid te hydrateren en te verkwikken. Dankzij de krachtige antioxidanten, vitamine A en E gaat het tevens ook huidveroudering tegen. 
True Cover Redefined is ook uiterst geschikt voor de rest van uw lichaam. Verberg vlekjes op uw handen, imperfecties op uw decolleté, aders en blauwe plekken, lelijke striemen en lastige cellulitis. Zie er fantastisch uit in een bikini of verberg zelfs tatoeages voor speciale gelegenheden. En u hoeft het niet bij te werken. True Cover Redefined blijft de hele dag op zijn plaats en geeft niet af op kleding.

True Cover Redefined is verkrijgbaar in 3 tinten:
1: Light (Fair)
2: Natural (Medium)
3: Dark (Rich)

Inhoud:

True Cover Foundation 15 ml
Make-up Remover & Cleanser 44 ml
Duo Concealer 5,6 gr
Handleiding

SKU: TRC013

8,71913E+12