Turbo Thrust Saw

Turbo Thrust Saw maakt doe-het-zelven gemakkelijk

Turbo Thrust Saw is een uiterst veelzijdig multifunctioneel gereedschap waarmee u invallend kunt zagen, alle kanten op kunt bewegen, perfecte cirkels kunt zagen en elk type materiaal vorm kunt geven. Het is uitgerust met een multifunctioneel ergonomisch handvat.

Een simpel klusje kan veranderen in een lastige klus met gewoon gereedschap.

En het installeren van sanitair? Daarvoor heeft u een dure en ongebruiksvriendelijke tegelzaag nodig, een gatenzaag en heel veel geduld en tijd.

Krachtige precisiezaag

De Turbo Thrust Saw is een nieuwe tool die alles gemakkelijk zaagt en snijd. Zet de zaag op het te zagen gedeelte en hij zaagt het oppervlak met precisie.

U gebruikt Turbo Thrust Saw voor stopcontacten, ramen, deuren, leidingen en nog veel meer.

Het geheim is de revolutionaire snij-bits van de Turbo Thrust Saw met tweezijdige snijmesjes voor gladde, schone en 360 graden snijfuncties.

Met 20.000 rotaties per minuut is hij 10 keer sneller dan gewone boormachines. Met alle extra messen en accessoires erbij heeft u een complete set tot uw beschikking!

Accessoireset, zaaggeleiders en stofopvangadapter

Als u de Turbo Thrust Saw zaagset bestelt, ontvangt u hier een accessoire set, zaaggeleiders en een stofopvangadapter bij.

Accessoireset t.w.v. ‰â 30,00

De accessoireset is helemaal compleet met een tegelrasp voor het verwijderen van voegen, een tegelsnijder, een tegelgatenzaag, een gipsplatenzaag voor het zagen van gips voor ramen of deuren, 5 multifunctionele boortjes, een freeszaag om groeven in hout te snijden, een profielzaag voor mooie en gladde randen, een steeksleutel en 3 verstelbare spantangen.

Set zaaggeleiders t.w.v. ‰â 50,00

Gebruik de cirkelgeleider voor perfecte cirkels en een rechte zaaggeleider voor een perfecte rechte lijn.

Stofopvangadapter

Dit hulpstuk zorgt ervoor dat u niet onder het stof zit tijdens het klussen.

Nominale spanning: 230-240 V

Nominale frequentie: 50 Hz

Vermogen: 400 W

Toerental: 20.000 omw/min

Beschermklasse: dubbele isolatie

Gewicht: 1,45 kg

SKU: TTS001

19x12x36