Twist & Wash

Twist & Wash

Uw auto wassen kost u uren van uw spaarzame vrije tijd, uw ramen wassen, uw kliko uitwassen, allemaal zonde van uw tijd en energie. Zelfs in een autowasstraat, maak het uzelf gemakkelijk! Met Twist en Wash bespaart u zeeën van tijd en kostbare energie. Dit fantastische automatische wassysteem verandert uw tuinslang van gepruts naar gemak!

Een automatische schoonmaakborstel door een simpele klik.Caravans wassen, kliko’s uitsoppen, uw ramen of uw terras, vieze wielen en vieze auto’s: alles wordt schoon in een handomdraai. Schoner dan ooit tevoren in slechts de helft van uw tijd. Door de revolutionaire ontwerp van Twist en Wash wordt het water meer dan 250 keer per minuut krachtig geroteerd door de zachte binnenborstel zonder gebruik van electriciteit.

De Twist en Wash betekent voor u een absolute briljante carwash gewoon bij u thuis. Met d

e verlengstukken krijgt u er anderhalve meter bij, zodat u ook bij moeilijk bereikbare stukken kan. De borstelkop kunt u kantelen en zo kunt u elke moeilijke hoek bereiken.

De zeep dispenser kunt u instellen voor het reinigen met zeep of juist enkel te spoelen. Dat bespaart u een hoop verschillende schoonmaakmiddelen. U kunt werkelijk alles schoon krijgen met Twist en Wash: zwembaden, kliko’s, ramen en uw auto is snel schoon en glanzend. Met de handige jetspraykop met de krachtige straal kunt u overal bij. Deze straal is makkelijk voor hoge ramen, straatstenen en tuinmeubels. En deze straal is perfect om uw tuin te besproeien. Met de trekker worden uw ramen streeploos schoon. 

De Twist en Wash heeft een ongelooflijke waarde dat u niet mag missen, Met de Twist en Wash heeft u uw eigen wasstraat thuis! De Twist en Wash moet u hebben, dus koop hem snel en gun uzelf meer vrije tijd met de Twist en Wash! 

SKU: TWW001

EAN 6005519005892