Twister Sweeper

Twister Sweeper

åÊ

Razendsnel uw huis van boven naar beneden stofzuigen zonder een zware stofzuiger naar boven te moeten sjouwen. De Twister Sweeper is ultralicht en zuigt tot in de moeilijkst bereikbare hoekjes. Daarnaast is de Twister Sweeper draadloos en werkt hij op een oplaadbare accu.

åÊ

Het geheim van de Twister Sweeper is de enorme snelheid, waarmee de borstels draaien. Door de snelheid wordt een zuigkracht gecreÌÇerd die ervoor zorgt dat het vuil wordt opgezogen. De driehoekige Twister-kop is aan alle kanten voorzien van Quad Brushes die het vuil meenemen en in de ingebouwde opvangbak opvangen. Bent u klaar met schoonmaken? U klikt de opvangbak boven de prullenbak los, leegt hem en klikt hem weer onder de Twister-kop.

åÊ

Dankzij de borsteltjes aan de uiteinden, wordt ook in de hoeken het vuil opgepikt. Daarnaast is de Twister Sweeper uitgerust met een uniek glijdsysteem. Hierdoor kan de Twister-kop 360 graden draaien en glijdt hij moeiteloos onder meubels.åÊGrover vuil of juist fijne kruimels, de Twister Sweeper zuigt het op en houdt het vast, totdat u het opvangbakje leegt. De Twister Sweeper is zo licht, stofzuigen wordt een fluitje van een cent!

SKU: TWS003

4016471010123