Vitarid-r

Vitarid-r

Bent u op zoek naar een gemakkelijke en effectieve manier om uw lichaam vitaal te houden in het comfort van uw eigen huis?

Vitarid-r is ontworpen voor mensen van alle leeftijden. Met de Vitarid-r houdt u uw lichaam in beweging en verbetert u uw gezondheid op een eenvoudige maar doeltreffende wijze. U kunt tegelijkertijd uw armen en onderlichaam trainen of – indien gewenst – alleen de pedalen gebruiken.

Bewegen met de Vitarid-r werkt bevorderend voor het hart en de bloedsomloop, verbetert uw concentratie en evenwicht en is bovendien perfect om uw gewicht onder controle te houden. Met de bijgeleverde voetrollers geeft u uw voeten een ontspannende en weldadige voetmassage. De rollers zijn voorzien van drukpuntknobbels, waarmee u de bloedsomloop van uw voeten stimuleert – net als bij een reflexologie-behandeling!

De Vitarid-r is licht in gewicht, compact en stevig. Het apparaat is inklapbaar om gemakkelijk op te bergen.
Inhoud pakket: Vitarid-r – inclusief voetrollers voor een heerlijke voetmassage

GRATIS: Vitarid-r Monitor – om eenvoudig uw vooruitgang bij te houden. Hij geeft aan hoeveel en hoe ver u heeft gereden en hoeveel calorieën u heeft verbrand. De monitor is gemakkelijk aan uw Vitarid-R te bevestigen

SKU: VIT002

65x30x10