WOW Bra L/XL Beige

Hebt u last van een ouder wordende huid rondom uw borsten met als gevolg rimpels op uw decollet̩? Of beginnen uw borsten te hangen? Hebt u hierdoor een slechte houding? Verstopt u het liefst uw decollet̩ vanwege die rimpels?

De WOW Bra, de nieuwe revolutionaire bh die rimpels van uw borst doet verdwijnen, uw cupmaat vergroot en uw houding corrigeert zodat u er jonger en slanker uitziet. Het enige wat u hoeft te doen is hem dragen. Hij is speciaal ontwikkeld voor het slapen, maar is zo comfortabel dat u hem 24 uur per dag zal gaan dragen. En vergeet niet hoe langer en vaker u hem draagt, des te sneller ziet u het wonderbaarlijke resultaat.

En het mooiste van alles is, hebt u nog geen rimpels rondom het decolletÌ©, met de WOW Bra zult u die ook niet krijgen, voorkomen is altijd beter dan genezen. Wanneer u ‰Ûªs morgens in de spiegel kijkt zal wat u ziet een stuk aangenamer geworden. U zult snel van WOW Bra gaan houden .

De WOW Bra sluit zich comfortabel om uw lichaam, zijn geavanceerde ontwerp verschuift de druk naar de schouders en geeft uw lichaam een nieuw silhouet waarbij uw houding wordt gecorrigeerd en uw cupmaat wordt vergroot. Daarnaast sluit de WOW Bra zo mooi aan op uw lichaam, dat u geen deuken of randen krijgt zoals u die bij een traditionele andere bh wel krijgt De WOW Bra heeft het WOW ‰Û÷wipe off rimpeleffect‰Ûª, een gepatenteerde antirimpel technologie.

Het werkt als volgt: terwijl u slaapt zorgt het geavanceerde WOW Bra ontwerp ervoor dat uw borsten niet in elkaar zakken, waardoor rimpels worden voorkomen en al bestaande rimpels in de loop van de tijd zullen vervagen. U wordt ‰Ûªs morgens wakker en alles is glad, het lijkt een soort mini-lift voor uw decolletÌ©. Het is super, werkt echt geweldig, u hebt nog nooit een product gezien dat zo snel en effectief werkt, daarnaast is de WOW Bra zo comfortabel dat u niet in de gaten heeft dat u hem draagt.

De WOW Bra is onzichtbaar onder uw kleding maar de voordelen zijn direct zichtbaar. Geen rimpels meer, maar wel een grotere cupmaat en een betere houding waardoor u langer en slanker lijkt. Dit is werkelijk een uniek, nieuw concept en dient absoluut onderdeel van uw kledingcollectie te worden u zult nooit meer zonder willen.

Maat L/XL (omtrek 90 en hoger):

Je krijgt maat L en in de verpakking zit een verlenger die je kunt gebruiken om er een maat XL van te maken.

De nieuwe bh die de rimpels van uw borst doet verdwijnen.

Voordelen WOW Bra:

– Laat de rimpels rond uw borsten verdwijnen

– Voorkomt ook de vorming van (nieuwe) rimpels

– Corrigeert uw houding

SKU: WOW001

13x23x3