Zeit Boxer

Miljoenen mensen over de hele wereld, mensen zoals u, zijn geholpen gewicht te verliezen door boks trainingen te volgen. Er is geen andere trainingsvorm die uw lichaam zo snel en effectief kan transformeren als boks training. Nu is het uw beurt!

Bij boks training wordt aerobic training, waarbij vet over het hele lichaam wordt verbrand gecombineerd met krachttraining waardoor benen, buik, armen en de schouders steviger en mooier gedefinieerd worden. Tot vandaag waren de enige manieren om boks trainingen te volgen; inschrijven bij een sportschool of een personal trainer inhuren. Dat is nu voorgoed voorbij want hier is de unieke Zeit Boxer.

De Zeit Boxer is ‰Û÷s werelds eerste boks simulator die alle oefeningen die u zou volgen bij een instructeur accuraat reproduceert. Zeit Boxer is het eerste trainingsapparaat waarmee u tot in detail ieder type stoot correct kunt trainen. En doordat hij werd ontwikkeld met de hulp van personal trainers is het net of u uw eigen personal trainer in huis haalt.

Met de Zeit Boxer kunt u trainen en ook boksen leren op een manier die niet eerder mogelijk was. U zult gegarandeerd binnen 14 dagen centimeters kwijtraken van uw midden sectie. En lubberige, slappe armen omtoveren tot sterke en stevige armen. U zult uw rugspieren versterken en uw borstspieren trainen en op deze wijze uw hele lichaam transformeren.

U kunt de Zeit boxer vastzetten tussen bijna elke deurpost met behulp van de in de breedte verstelbare beugels. Selecteer daarna uw trainingsprogramma, het intensiteit niveau en de gewenste trainingsduur en u kunt direct aan de slag. Tijdens de training geeft het geavanceerde computersysteem een knippersignaal dat aangeeft welke stoot u dient uit te voeren. Afhankelijk van het programma en de intensiteit van het door u gekozen trainingsprogramma volgen de lampjes elkaar in snelheid op. Hierdoor is de Zeit boxer geschikt voor ieder fitnessniveau of u nu een beginnende of gevorderde sporter bent.

U krijgt bovendien bij uw Zeit Boxer een trainings-dvd met daarop een trainingsprogramma dat u precies laat zien hoe u een stoot moet uitvoeren. Deze dvd laat u onder andere zien hoe u de programma‰Ûªs van het systeem dient te gebruiken zodat u beter en effectiever dan ooit uw training zult uitvoeren.

Voordelen Zeit Boxer:

Meerdere trainingsprogramma’s en intensiteitsniveau ‰Û÷s

Oefen alle bekende boks-moves

Past in vrijwel elke deurpost

Zeer effectieve fitnesstraining

Transformeer je bovenlichaam

SKU: ZEB001

7861000274968