Zumba Step

Zumba Step is de ideale workout om uw conditie te verbeteren door te dansen. Neem uw onderlichaam onder handen met trainingen en calorieverbranding met Zumba® Step, het nieuwste Zumba® programma.
U hoeft helemaal niet naar de sportschool, met de Zumba Step kunt u thuis trainen. Het is ideaal om vet te verbranden, om af te vallen en om een strakker lichaam te krijgen. Wie wil dat nou niet?
U krijgt ook 4 DVD’s met verschillende oefeningen. 

Inhoud van de verpakking:

– Zumba Step Rizer
– GRATIS: Zumba Incredible Results Program Guide
– GRATIS: 7-daags Snelle-resultaten-plan
– GRATIS: 1 Workout DVD: Zumba Step
– GRATIS: 2 Workout DVD’s: Super Cardio Dance Party / Quick Start +20minute Express
– GRATIS: 1 Workout DVD: 30 minute Burn & Amazing Abs

1 Workout DVD: Zumba Step
Een nieuwe step workout voor strakkere billen en benen met iedere stap die u zet. Het geheim is de speciaal ontworpen patronen van de stappen die u zet op de Zumba Rizer step. Hiermee creëert u tot wel 170% meer spieractiviteit. U verliest sneller gewicht en uw billen en benen worden strakker. De innovatieve ronde Rizer is stevig, gemakkelijk op te bergen en exclusief ontwikkeld voor danspasjes thuis voor de buis. Met deze DVD krijgt u uitleg over de Zumba Step.

2 Workout DVD’s: Super Cardio Dance Party / Quick Start +20minute Express
Een zumba cardio feestje met de nieuwe 30 seconden cardio burst intervallen. Deze super boost workout zorgt voor een hoge vetverbranding door de 30 seconden pieken van krachtige energie waarmee u meer calorieën verbrandt.
Quickstart
Een gemakkelijke breakdown techniek waarin de 5 basisstappen van Zumba worden uitgelegd.< br />
20 minuten Express
De ideale workout voor als u niet veel tijd heeft. Een complete, leuke workout waarmee u snel vet en calorieën verbrandt. Deze korte maar krachtige full body workout maakt uw gehele lijf strakker.

1 Workout DVD: 30 minute Burn & Amazing Abs
U krijgt gratis bij uw bestelling een 30 minuten Burn DVD – een ervaring van een live Zumba les van de All-Star instructrice Gina Grant met een krachtige energieke vet verbrandende workout in slechts 30 minuten.
The Amazing Abs
U krijgt keiharde droge buikspieren zonder dat u hiervoor vermoeiende sit-ups moet doen op de grond, maar wel met deze geweldige DVD waarin Beto zijn beste technieken aan u uitlegt om de 4 verschillende buikspieren te trainen. Er wordt gebruik gemaakt van de Zumba Sentao techniek die diep werkt in uw bovenbuik, uw schuine buikspieren en die moeilijk bereikbare onderbuikspieren.

SKU: ZUS001

50x48x11