Een Feest met een Gouden Randje: Samen Top viert 10-jarig Jubileum en Diploma-uitreiking

Afgelopen maand hadden we de eer om aanwezig te zijn bij een bijzonder feest: de diploma-uitreiking van Samen Top, dat deze keer samenviel met hun 10-jarig jubileum. Het werd een feest met een gouden randje, en het was geweldig om onze toppers in het zonnetje te zien staan!

Samen Sterk op Dinsdag

Elke dinsdag mogen wij bij Orange Planet zes geweldige mensen verwelkomen: Rachel, Tim, Thomas, Nikita, Jacqueline en Maaike. Deze toppers voeren verschillende taken uit zoals: orderpicken, inpakken, ompakken, het stickeren van producten en het controleren van retouren. Ze helpen ons ook met het opruimen van het magazijn, zoals het shredden van karton. Wij zijn trots om één van de werkplekken van Samen Top te zijn.

Stralende Toppers

Samen Top realiseert dagbestedingsplekken bij reguliere bedrijven. Dit betekent dat er zonder werkdruk, en met veel sfeer en plezier wordt ‘gewerkt’. In kleine groepjes van maximaal zes toppers, onder begeleiding van een begeleider, worden werkzaamheden uitgevoerd die zoveel mogelijk aansluiten bij de reguliere taken van het bedrijf.

Het feest, dat plaatsvond bij De Eendracht in Kaatsheuvel, een prachtige locatie bij de korenmolen, was een groot succes. Onze toppers straalden met hun welverdiende diploma’s. Het was fantastisch om hen te zien genieten van de erkenning voor hun harde werk. De avond werd afgesloten met een DJ en zelfs een artiest, waardoor het feest tot in de late uurtjes doorging. Het was een avond vol trots, plezier en saamhorigheid, en we kijken met dankbaarheid terug op deze bijzondere dag.