“Don’t deliver a product,
deliver an experience”

Assortiment

Als groothandel hebben wij een groot assortiment aan producten in verschillende categorieën: van fitnessartikelen tot beauty producten en van huishoudelijke apparatuur tot hippe gadgets. Maak op deze pagina kennis met onze productcategorieën en onze bestsellers per categorie.

MERKEN

brand_1
brand_1
brand_1
brand_1
brand_1
brand_1
brand_1
brand_1
brand_1
brand_1
brand_1
brand_1
brand_1
brand_1
brand_1
brand_1
brand_1
brand_1
brand_1

Verzorging & gezond

Laat je lichaam stralen – van binnen en van buiten

Er stralend uitzien én je stralend voelen. Dat is wat we allemaal willen, nietwaar? Van bamboekussens voor een goede nachtrust tot elektronische spierstimulatie apparaten voor een betere doorbloeding, en van slakkenslijm crèmes tot stijltangen.

Alles wat je nodig hebt om je goed te voelen én er goed uit te zien vind je in ons assortiment verzorging & gezond producten.

Fitness & sport

Kom gemakkelijk en comfortabel thuis in shape

Of je nu sterker wilt worden, een betere conditie krijgen, af wilt vallen of gewoon een momentje voor jezelf nodig hebt: we got what you need. Ons assortiment is voornamelijk gericht op fitnessapparaten en -accessoires waar je thuis mee aan de slag kunt. Buikspiertrainers, yogamatten, kettlebells en haltersets zijn slechts een kleine greep uit ons assortiment.

Keuken & wonen

Maak van elk huis een thuis!

De mooiste en fijnste keuken- en woonproducten voor in huis vind je bij Orange Planet. Of je nu op zoek bent naar woonaccessoires zoals speciale kussens voor een ontspannen nachtrust, verlichting of heaters voor de koude en donkere dagen.

Huishouden

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?

Er zijn maar weinig mensen die echt blij worden van het huishouden. Gelukkig helpen de producten van Orange Planet wél om het een stuk gemakkelijker te maken. Voor elke klus hebben wij het perfecte hulpmiddel in ons assortiment.

Klussen & tuin

Voor elke klus het juiste gereedschap!

Er is altijd wel iets te doen aan het huis of in de tuin. Juist voor die klussen heeft Orange Planet een mooi assortiment. Van slimme verfrollers en flexibele tuinslangen, tot handige auto poetsspullen en sfeerverlichting voor in de tuin. Ons assortiment heeft het allemaal.

Gadgets & vrije tijd

Trendsetter in gadget-land

Een portemonnee waarmee je ook je telefoon op kunt laden, een draagbaar kluisje voor op het strand en een portemonnee met anti-diefstal beveiliging. Dit zijn enkele voorbeelden van de handige gadgets die je in ons assortiment vindt. Sommige zijn functioneel, andere gewoon voor de fun. We volgen de laatste trends op de voet óf zetten zelf nieuwe trends. Is er een hype gaande rondom een product? Reken er maar op dat je dit product in ons assortiment terugvindt.

Onze catalogi

Onze catalogi bieden we voortaan digitaal aan. Op deze manier heb jij de catalogus altijd bij de hand én zijn we samen duurzaam bezig. Want elke digitale catalogus voorkomt printen en dat is beter voor het milieu.