“We are proud of everything we do and we are dedicated
to doing more”

VISIE & MISSIE

Wij geloven in unieke, kwalitatieve en eerlijke producten voor iedereen. In een wereld die continue verandert, zullen we moeten blijven innoveren om onze klanten te kunnen blijven adviseren. Wij zetten de klant centraal. Vertrouwen, respect, samenwerken en het delen van onze kennis vinden wij daarom belangrijk. Als bedrijf geven wij aandacht aan maatschappelijke verantwoordelijkheden die een positieve bijdrage leveren aan de wereld om ons heen. Op deze manier blijven we werken aan verbetering, in en om ons bedrijf heen.

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Orange Planet vind Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen erg belangrijk. We hebben onze MVO-verklaring behaald waarmee we laten zien dat we onze verantwoordelijkheid nemen voor maatschappelijke problemen zoals luchtvervuiling en klimaatverandering. Tevens bieden wij werkgelegenheid door middel van stageplaatsen en stellen we arbeidsplaatsen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt beschikbaar.

Wecycle

Stichting OPEN

Wist je dat recyclen binnen Orange Planet een belangrijk onderwerp is in ons MVO beleid? We zijn aangesloten bij Wecycle, en zamelen t.b.v. recycling elektrische producten in. Wecycle zorgt ervoor dat deze producten na inlevering optimaal gerecycled worden zodat grondstoffen behouden worden.

Daarnaast hergebruiken we pallets van leveranciers en shredderen we gebruikte dozen als “in box” opvul materiaal. Ook scheiden we plastic, papier, tempex, batterijen, hout, ijzer en restafval in speciale recycle prullenbakken die inmiddels ook opgenomen zijn in ons eigen assortiment.

YelloWWeb.nl

Sharing is caring

Ben jij als webwinkel, retailer of mailorderbedrijf op zoek naar een betrouwbare leverancier, dan ben je bij ons aan het goede adres.

Onze klanten krijgen via YelloWWeb.nl toegang tot alle productinformatie en kunnen daar gemakkelijk een order plaatsen.

play

KERNWAARDEN

 • Collegialiteit
  Mensen zijn het fundament van onze organisatie. Wij geloven in de kracht van samen sterker. We werken met respect voor elkaar en we vertrouwen elkaar. In een open cultuur voelt iedereen zich vrij en veilig om zijn of haar ideeën te uiten.
 • Klantgericht
  Met onze jarenlange ervaring kunnen we je goed van dienst zijn. We zijn proactief, denken na over de juiste prijs en kwaliteitsverhouding en adviseren je graag zodat je het beste en meest passende product ontvangt.
 • Innovatief
  Om te blijven groeien moeten we blijven ontwikkelen en innoveren. Dus denken we vooruit en niet alleen aan het product en resultaat van vandaag. We zijn ambitieus en deskundig en vinden het belangrijk om vernieuwend bezig te zijn.
 • Betrouwbare leverancier
  We zijn flexibel, goed bereikbaar, handelen snel en zorgen ervoor dat alle artikelen voorzien zijn van de juiste certificaten. Daarnaast volgen wij de trends op de voet zodat we altijd het beste, nieuwste en meest unieke aanbod hebben.
 • Betrokkenheid
  Aandacht en zorg voor onze klanten en medewerkers staat centraal in alles wat we doen. Wij hechten waarde aan langdurige en waardevolle samenwerkingen en delen graag onze kennis en ervaringen met anderen.

Orangeshop.eu

Dé webshop voor consumenten

Ook consumenten kunnen bij ons terecht voor leuke en unieke producten. Ben je benieuwd naar ons ruime assortiment? Bekijk dan alle producten op onze webshop.

Referenties

brand_1
brand_1
brand_1
brand_1
brand_1
brand_1
brand_1
brand_1

Warehouse & Fulfilment

Met een eigen magazijn leveren we snel en voldoen we aan de wensen van onze klanten.

Inpakken, ompakken en samenstellen zijn termen die dagelijkse kost zijn. Door samen te werken met logistieke service verleners kunnen we onze belofte dagelijks waarmaken. Als retailer of e-tailer heb je behoefte aan goed op elkaar afgestemde logistieke diensten voor je webwinkel en je ‘stenen’ winkels. In de steeds complexer wordende logistiek achter webwinkels is Orange Planet bereid om je de helpende hand te bieden. We bieden jou: ervaring, kwaliteit, snelheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid. We bieden diverse oplossingen waardoor jij je op basis van je logistieke performance kunt onderscheiden.

Voor veel (beginnende) ondernemers die graag een webwinkel willen beginnen is het dropshipping principe ideaal. Je zet de producten van Orange Planet op jouw website en bepaalt zelf de verkoopprijs. Wij leveren daarna de producten direct aan jouw klanten!

Opslag, internationale distributie, voorraad, orderpicken, verpakken, personalisering, transport en traceren behoren allemaal tot onze fulfilment dienstverlening. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis!