“You don’t have to be crazy to work here.
We’ll train you”

Vacatures

Wil je ook werken in een jong en dynamisch bedrijf?

Wil je ook werken in een jong en dynamisch bedrijf?
Zoek dan niet verder, wij hebben namelijk de volgende vacature beschikbaar:

 

Social Media & Influencer Marketing (8-16 uur)

Functiegroep: Marketing
Aantal uur: 8-16
Locatie: Dongen

It’s Amazing! Het allerleukste (bij)baantje van Dongen. Solliciteer via een video challenge!

Social Media & Influencer Marketing (8-16 uur)

Voor onze website OrangeShop.eu, zijn wij per oktober op zoek naar een creatieve Social Media & Influencer Medewerker.

Sta jij graag voor de camera. Hou je van presenteren, heb je een vlotte babbel, humor en een mooie glimlach. Vind je het leuk om de allerleukste producten te testen, unboxen, demonstreren en nog veel meer. Ben je heel de dag bezig met TikTok, YouTube en Instagram dat je ouders, broertje of zusje er gek van worden? En kun je omgaan met CapCut of ander editing programma. Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jij bent en wordt het gezicht van onze social media kanalen en zorgt er voor dat ons assortiment via alle sociale kanalen onder de aandacht wordt gebracht. Jij bent onderdeel van een energiek en enthousiast team dat zorgt ervoor een fanbase op te bouwen bij www.OrangeShop.eu Zo gaan we samen op zoek naar ons doel een jongere doelgroep te bereiken.

Waar ga je je o.a. mee bezig houden?

 • Het bedenken en maken van social media content (foto/video/testen/unboxing/winacties) voor op o.a. Instagram, Youtube en TikTok;
 • Trend watching: het in de gaten houden van trends op Instagram, Youtube, Pinterest en TikTok;

Dit ben jij

 • Je bent creatief;
 • Je toont veel eigen initiatief en bent ondernemend;
 • Je kan goed werken in teamverband;
 • Je bent communicatief sterk;
 • Je kunt goed omgaan met veranderingen;
 • Je hebt veel affiniteit met social media en influencers en je bent op de hoogte van alle social media trends;
 • Ervaring met Adobe/Canva/CapCut/Mix Captions/Imovie/Inshot/Kinemaster is een pre!

Wij bieden

OrangeShop.eu biedt je een leuke (bij)baan waarin je jouw sociale kwaliteiten direct kunt inzetten en waar je jezelf verder kunt ontwikkelen. Wil jij graag onderdeel zijn van een enthousiast team met veel vrijheid, ruimte voor eigen inbreng en creativiteit en een prettige werksfeer dat samen werkt aan een klantgerichte organisatie? Dan bieden wij:

 • Een marktconforme vergoeding;
 • Een dynamische organisatie met een open en informele bedrijfscultuur en een sterke teamgeest;
 • Hybride werken mogelijk in overleg.

Hoe solliciteer je?

Stuur ons een persoonlijke video presentatie. Of kom zelf met een creatief voorstel na het bestuderen van onze website www.orangeshop.eu. Nèt even anders. Ons email adres: [email protected] Of via whatsapp +31 (0)6 53 219 211 Heb je vragen, stuur ons een berichtje!

Bloggers & Vloggers wanted

Ben je net als wij gek op nieuwe producten? Wil jij de leukste gadgets gratis testen? En heb je een blog of YouTube-kanaal waarop je regelmatig nieuwe dingen publiceert? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Orange Planet is een groothandel met meer dan 500 unieke artikelen in het assortiment. Van fitnesstoestellen tot beauty producten en van huishoudelijke artikelen tot originele gadgets. We werken regelmatig samen met bloggers en vloggers om onze producten te promoten. Heb jij een blog of een YouTube-kanaal en wil je onze producten testen? Vul onderstaand formulier in en wij bekijken hoe we een leuke samenwerking aan kunnen gaan. Meld je snel aan!

Stagiaires wanted

Op zoek naar een leuke stageplaats met veel afwisselende werkzaamheden?

 

Wil jij stage lopen in een klein, dynamisch bedrijf met veel afwisselende mogelijkheden? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Orange Planet is een groothandel met meer dan 500 unieke artikelen in het assortiment. Van grappige fitnesstoestellen tot Health & Beauty producten en van huishoudelijke artikelen tot originele gadgets.

Orange Planet is gecertificeerd als praktijkopleider bij de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).

Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan.

Bedrijven krijgen zo steeds de vakmensen die ze nodig hebben. Als erkend leerbedrijf willen wij graag onze bijdrage doen. Kijk op s-bb.nl voor meer informatie.

Weten welke stageplaatsen Orange Planet op dit moment heeft? Kijk op stagemarkt.nl en misschien zien we jou dan wel bij Orange Planet.