Onze bestsellers Fitness & Sport

Wij hebben als groothandel een breed assortiment fitnessartikelen. Of je nu op zoek bent naar buikspiertrainers, dumbbells of een trilplaat: je vindt het bij Orange Planet. Maak op deze pagina kennis met onze bestsellers uit de categorie Fitness & Sport.

Ben je benieuwd naar ons gehele Fitness & sport assortiment? Bekijk het op YelloWWeb.nl

Iron Gym Speed Abs

Snelle training voor je buikspieren

Met dit buikspierwiel werk jij thuis op een comfortabele manier aan je abs. De handvatten met ergonomisch design bieden je handen de juiste ondersteuning, waardoor vermoeidheid wordt geminimaliseerd en een natuurlijke houding wordt gewaarborgd. Het interne design van de Speed Abs zorgt ervoor dat het wiel weerstand biedt bij het uitrollen en ondersteuning tijdens het terug rollen.

Bovendien is dit buikspierwiel compact en lichtgewicht en kun je het dus gemakkelijk overal mee naar toe nemen!

image

Iron Gym Deurtrainer

Verander je deurkozijn in een handomdraai in een persoonlijke gym

De Iron Gym deurtrainer is een multifunctioneel trainingssysteem waarmee je je hele bovenlichaam kunt trainen! Chin-ups, pull-ups, sit-ups en nog veel meer: het kan allemaal met dit apparaat. Het mooiste van de deurtrainer is dat je hem aan je deurpost kunt hangen zonder dat je gaten hoeft te boren. Deze Iron Gym optrekstang werkt namelijk door middel van de hefboomtechniek!

Verschillende versies beschikbaar.

image

Men’s Health

Dé autoriteit voor mannen op het gebied van een sportieve levensstijl

De collectie fitnesstools van Men’s Health bestaat uit kleine fitnessmaterialen zoals kettlebells, weight vests en dumbbells, maar ook grote fitness producten zoals barbells en fitness rekken. Met de hoogwaardige fitnesstools van Men’s Health kan elke spiergroep vanuit huis effectief getraind worden.

image

Women’s Health

Women’s Health is hét merk voor een gezondere levensstijl

Women’s Health heeft het doel om de postmoderne vrouw te ondersteunen, inspireren, motiveren en begeleiden naar een krachtig leven vol zelfliefde.

De collectie fitnessmaterialen bestaat onder andere uit zachte kettlebells, weerstandsbanden en dumbbells. Met de aantrekkelijke fitnesstools van hoogwaardige kwaliteit kunnen alle spiergroepen effectief getraind worden vanuit huis.

image

Maxi Climber

Verticaal klimmen, hét stepapparaat voor een full-body work-out.

De Maxi Climber combineert krachttraining met cardio. Het apparaat simuleert dat je een berg aan het beklimmen bent. Zo biedt het fitnessapparaat een intensieve training aan het hele lichaam, waarbij je lichaamsgewicht als weerstand gebruikt wordt. Bovendien neemt het apparaat maar één vierkante meter ruimte in beslag. Ideaal voor het sporten thuis.

image

Wonder Core

Voor elk fitnessniveau één complete workout

Wonder Core is een fitnessmerk met kwalitatief hoogstaande sportproducten, ontworpen om thuis te gebruiken. Met de producten kan iedereen gemakkelijk en comfortabel het hele lichaam trainen. Wonder Core heeft een uitgebreid assortiment aan producten die geschikt zijn voor elk fitnessniveau.

image

5 Minute Shaper

Het alles in één complete lichaamsvormende toestel

Sit-ups zijn een zware belasting voor nek en rug en met een hometrainer worden alleen de benen getraind. Met de 5 Minute Shaper wordt het lichaam getransformeerd van slap naar stevig en strak Hij combineert cardio met lichaamsversteviging om snel vet te verbranden. Met de 5 Minute Shaper worden alle spiergroepen tegelijkertijd getraind. Met een simpele beweging wordt het gehele lichaam getraind, rug- en buikspieren, billen, benen en armen. De 5 Minute Shaper is geschikt voor alle fitnessniveaus.

image

Rock Gym

Rock Gym maakt trainen eenvoudig, snel en effectief!

De Rock Gym is een 6-in-1 totaal lichaamsvormend apparaat. Ondersteunende sit-ups, beenliftoefeningen, push-ups, body stretching, krachttraining, een goede core workout en diverse weerstandsoefeningen, niets is te gek voor de Rock Gym! Het is een perfect alles-in-één circuit-trainingsapparaat! Ook is de Rock Gym gemakkelijk in een bank te veranderen in verschillende hoeken, zodat er haltergewicht oefeningen gedaan kunnen worden! De Rock Gym is het meest veelzijdige halterstation in het comfort van je eigen huis!

image

LegEX

Train je benen zonder dat het je energie kost!

De LegEX is een automatische beentrainer met afstandsbediening. Dit cardio apparaat is ontworpen om je beenspieren actief te houden zonder dat je zelf hoeft te bewegen. De gemotoriseerde voetpedalen glijden onafgebroken heen en weer, waardoor je benen dezelfde beweging maken als wanneer je loopt. Gebruik de LegEX tijdens je werk, of gewoon thuis op de bank!

image

VibroShaper

De trillende plaat waarmee je razendsnel je spieren traint!

De VibroShaper trilplaat zorgt ervoor dat nagenoeg ieder spiertje in je lichaam getraind wordt. Deze fitness trilplaat zorgt ervoor dat je spieren zich tot wel 50 keer per seconde aanspannen! Het constante aanspannen en herstellen van je spieren zorgt voor een effectieve training die je kunt vergelijken met een fitness workout of hardlooptraining – maar dan zonder dat het jou energie kost!

image

PRORECOVER EMS TRAINER

Snel herstel en verbeterde sportprestaties

Met de spierstimulator van Orange Gym kan je sneller herstellen en je sportprestaties verbeteren. Het apparaat is een EMS-systeem, deze technologie stimuleert beweging door elektrische impulsen, waardoor de bloedsomloop gestimuleerd wordt. Goede bloedcirculatie helpt het lichaam sneller te herstellen, mobiliteit te verbeteren, zwellingen te verminderen en spierpijn te voorkomen.

image

ROCK N FIT

Innovatieve trilplaat voor Full Body trainingen

De Wonder Core Rock N Fit is ontworpen om vrijwel al je spieren in beweging te krijgen, waardoor ze tot wel 500 keer per minuut samentrekken! Dankzij de trillingen spannen je spieren in je lichaam automatisch aan, waardoor je de best mogelijke trainingsresultaten behaalt en tegelijkertijd je vetverbranding en bloedcirculatie verbetert.

image

TWIST & SHAPE

Twist jezelf in shape!

Met dit full body fitness apparaat maak je jezelf fit door herhaaldelijk een draaibeweging te maken. Dit is vooral goed voor je buik en middel, maar je traint tegelijkertijd ook andere spiergroepen. Twist & Shape is makkelijk op te bergen en is daarom ideaal voor het sporten thuis.

image

TOTAL CRUNCH

Combineer cardio- met krachttraining

Het unieke van de Total Crunch is dat het bewegingssysteem cardio combineert met krachttraining. Door je voet- en handpositie te veranderen kan je ook de weerstand aanpassen. Hierdoor heb je geen gedoe met zware gewichten en is het apparaat super gebruiksvriendelijk.

image

CUBII JR1

Wordt fit terwijl je zit!

De Cubii JR1 is een beentrainer speciaal ontworpen om te gebruiken tijdens het zitten. Dankzij het compacte design is het zeer geschikt om onder bijna elke tafel of bureau te gebruiken. Bovendien, is het apparaat fluisterstil waardoor je deze gemakkelijk gebruikt tijdens dagelijkse routines. Zo trap je lekker door terwijl je achter je bureau zit!

image

BALANCE PAD

Het multifunctionele trainingsaccessoire

Met de Orange Gym Balance pad kan je jouw core stability en balans trainen. Het gebruik van een balanspad wordt veel toegepast voor fitness, therapie, Yoga en Pilates oefeningen, balansoefeningen of meditatie. Omdat een balanskussen gemakkelijk te gebruiken is kun je hem ook zeer goed thuis gebruiken voor een home workout.

Verkrijgbaar in meerdere kleuren.

image

Ons volledige assortiment
is te bekijken op YelloWWeb.nl