Onze bestsellers Gadgets & vrije tijd

Op het gebied van gadgets & vrije tijd zijn wij als groothandel altijd up-to-date. Het aanbod van producten in deze categorie wisselt dan ook regelmatig. Maak op deze pagina met onze bestverkochte gadgets aller tijden!

Ben je benieuwd naar ons gehele Gadgets & vrije tijd assortiment? Bekijk het op YelloWWeb.nl.

Big Vision Deluxe

Verhelderende bril met LED lamp vergroot 160%

Wanneer een leesbril niet meer voldoende helpt, helpt de Big Vision Glasses Deluxe. Deze vergrotende bril vergroot tot 160% en maakt alles wat te klein is scherp, helder en groter. Hiermee zie je gemakkelijk de kleine lettertjes in de krant of op je smartphone en ook precisie klussen zijn weer gemakkelijk uit te voeren. Dankzij de heldere LED lamp heb je bovendien ook onder slechte lichtomstandigheden goed zicht.

image

HD Glasses

Zonnebril speciaal ontwikkelt voor fel zonlicht

Het licht van de zon is vaak fel en als u een zonnebril opdoet wordt het zicht vaak slecht of donker. Met de HD glasses is dit verleden tijd. Deze zonnebril is speciaal ontwikkelt voor fel zonlicht. Normale zonnebrillen verdonkeren uw zicht, maar de HD Glasses verscherpt juist uw zicht en gaat fel zonlicht tegen. De bril is super handig, hij past zelfs over een normale bril heen! Zo hoeft u geen zonnebril op sterkte te kopen maar alleen een HD Glasses!

image

Telefoon en tablet standaard

Multi-angle smartphone- en tablet houder

Handsfree je telefoon, tablet, e-reader of ander apparaat gebruiken kan met deze handige houder. Met dit multi-angle standaard kan je je apparaat zowel horizontaal als verticaal bedienen. Gebruik de houder tijdens het werk, video’s kijken, bellen en meer! Dit standaard is ideaal om uren comfortabel door te brengen zonder nek-, schouder- of houdingspijn.

image

Battery daddy

Handige batterij opbergdoos

Batterijen op een snelle en overzichtelijke manier opbergen? Met deze dubbelzijdige batterijbox kan je batterijen van allerlei formaten kwijt en deze in een oogopslag zien. Dankzij het compacte design past de doos makkelijk in een la of neem je deze gemakkelijk overal mee naartoe door middel van het handvat. Bovendien heeft de Battery Daddy een ingebouwde batterijen tester, waardoor je kan controleren of de batterijen nog goed zijn.

image

Ons volledig assortiment
is te bekijken op YelloWWeb.nl