Onze bestsellers Huishouden

Maak hieronder kennis met onze bestverkochte producten in de categorie Huishouden.

Ben je benieuwd naar ons gehele huishoudassortiment? Bekijk het op YelloWWeb.nl 

ALDA

Recycle en bescherm het milieu! 

Dat is eenvoudig met behulp van het juiste materiaal. Zo bestaat het assortiment van ALDA uit verschillende formaten en kleuren afvalbakken voor het scheiden van afval. Er is voor elke afvalsoort een aparte prullenbak ontwikkeld zodat afval scheiden thuis of op kantoor gemakkelijk toegepast kan worden.

image

Space Buddy

Dé oplossing voor ruimtegebrek in de kast, onder het bed en in de koffer

Plaats alles wat je wilt opbergen in de Space Buddy, sluit de zak en zuig de lucht eruit. Hierdoor trekt de zak vacuüm en zal hij alleen nog maar ruimte innemen die hij echt nodig heeft. Alles in de zak is beschermd tegen iedere vorm van stof, schimmel en vocht, waardoor Space Buddy ideaal is voor in de camper, caravan of boot. Uiteraard eenvoudig herbruikbaar.

image

Plafor

Sorteer, recycle en bescherm het milieu! 

Dat is eenvoudig met behulp van het juiste materiaal. Zo bestaat het assortiment van Plafor uit verschillende formaten en kleuren afvalbakken voor het scheiden van afval. Er is voor elke afvalsoort een aparte prullenbak ontwikkeld zodat afval scheiden thuis of op kantoor gemakkelijk toegepast kan worden.

image

Turbo Scrub

Maakt schoonmaken makkelijker! 

Met de Turbo Scrub schoonmaakborstel is jouw huis binnen no time helemaal schoon! De Turbo Scrub schrobborstel heeft een roterende kop die al het schoonmaakwerk voor je doet. De borstel is zowel binnen- als buitenshuis te gebruiken en verwijdert gemakkelijk kalkaanslag, zeepresten, vetvlekken en andere viezigheid. Zelfs de kleinste, lastigste plekjes maakt de Turbo Scrub voor je schoon!

image

Orange Donkey Compact Flat Mop

Dweilen zonder je handen vies te maken!

De microvezel mop maakt het dweilen en wringen gemakkelijk door het zelfreinigende mechanisme in de emmer. De emmer bestaat uit twee waterreservoirs; één voor schoon en één voor vuil water. Hierdoor zult u altijd met schoon water kunnen dweilen.

image

HUMIDY FLAME

Breng een comfortabele sfeer in je huis

Deze 4-in-1 aroma diffuser is ook een luchtbevochtiger, sfeerlicht en nachtlamp. Door het unieke vlam effect wordt je verzekert van rust in de kamer en zorgt het voor optimale ontspanning. Alle etherische- en parfum oliën zijn geschikt voor deze diffuser. Met slechts een paar druppels verspreidt de Humidy Flame de lekkerste geuren door de kamer!

image

NORTHERN SKY BRITE

Transformeer elke ruimte

Met de Northern Sky Brite projecteer je een nachtelijke hemel met sterren, maan en bewegende wolken. Dankzij de verschillende instellingen en timer is deze projectorlamp geschikt als nachtlampje, sfeerlamp en zelfs als feestverlichting. Relax, sit back en geniet van een prachtige sterrenhemel in je eigen kamer.

image

SMART SPIN MOP PRO

Altijd een schone vloer

Met deze draaiende vloermop maak je alle vloeren die nat schoongemaakt mogen worden weer spik en span. Dankzij het draaimechanisme in de steel heeft de dweildoek altijd de gewenste vochtigheidsgraad en hoef jij het vieze water niet meer aan te raken of een natte dweil uit te wringen. Vereenvoudig jouw schoonmaakroutine en zeg vaarwel tegen het gedoe van traditionele dweilmethoden!

image

CLICKIT LED PRO

Geen snoeren, geen zorgen, alleen stralend licht

Met de ClickIt LED Pro heb je licht waar je maar wilt. Deze energiebesparende ledlamp is oplaadbaar en heeft een bewegingssensor. Hierdoor is deze perfect voor in kledingkasten, lades, onder de trap en zoveel meer. Zodra de sensor beweging detecteert gaat deze aan, na enkele minuten schakelt de lamp vanzelf weer uit. Super duurzaam en handig!

image

TABLETOP FIRE PIT

De sfeer van een kampvuur, nu in je eigen achtertuin

Creëer een gezellige sfeer in je tuin met de Tabletop Fire Pit. Deze sfeerhaard brand op bio ethanol wat geurloos is en een rookloze vlam geeft. Door het compacte design creëer je niet alleen gezellige avonden in de tuin maar neem je hem ook gemakkelijk mee naar de camping, strand en meer. Plaats na gebruik de vuur dovende deksel op de sfeerhaard en kijk uit naar de volgende avond buiten met familie en vrienden rond een echt vuur.

image

Ons volledig assortiment
is te bekijken op YelloWWeb.nl