As seen in Print

De producten van Orange Planet zijn geregeld te vinden in diverse bladen:

brand_2
brand_2
brand_2
brand_2
brand_2
brand_2
brand_2
brand_2
brand_2
brand_2
brand_2
brand_2
brand_2
brand_2

Buitenleven

Slakkenslijm

De nieuwe formule voor Celltone gel heeft een extra hoge dosis slakkenslijm. Deze kan rimpels, acne, littekens en brandwonden verminderen. De werking van slakkengel is natuurlijk en effectief.

Slakken gebruiken het om hun huisjes in no-time te repareren, maar ook onze huid doet het er goed mee.

Anoniem

Perfecte ogen

Weg met rimpels, kraaienpootjes, wallen en donkere kringen rondom je ogen! Laat je vermoeide en doffe blik weer stralen door ‘My Perfect Eyes’. Met deze revolutionaire ooggel zijn al deze tekenen van huidveroudering tijdelijk

binnen 60 seconden verdwenen en dit resultaat houdt tot maar liefst 8 uur aan. Deze cosmetische ‘quick fix’-formule maakt je jaren jonger en kun je daarna gewoon weer opnieuw aanbrengen.

Brabants Dagblad, Eindhovens Dagblad en BN De Stem

Krukje uit Dongen moet Nederland
beter leren poepen

UPDATE | DONGEN – We poepen verkeerd. Zo wil een Dongens bedrijf dat grossiert in gadgets ons doen geloven. Orange Planet heeft sinds kort de oplossing in het assortiment: een ‘hurkzithulpmiddel’ dat luistert naar de naam Squat-n-Go.

Onze traditionele, haakse houding op de pot kan leiden tot aambeien en verstoppingen, waarschuwt Orange Planet. Door de voeten op een Squat-n-Go te plaatsen worden de bekkenbodemspieren beter gebruikt, waardoor de spierbanden rond de darmen zich kunnen ontspannen. In het verkooppraatje wordt ook de darmflora daar rustiger van.

 

De prijs is afhankelijk van de uitvoeringen wit, grijs of zwart en ligt tussen de 22,75 en 24,95 euro. Een stapel oude kranten, multifunctioneler bovendien, volstaat overigens ook.

Heel erg innovatief blijkt de Squat-n-Go overigens niet te zijn. Eerder dook in Amerika al de indentieke Squatty Potty op.

Weekend

Voor een jonge oogopslag

Het zijn de rimpels en de kraaienpootjes rond de ogen die iemand er ouder uit laten zien. Maar met My Perfect Eyes strijkt u deze tekenen des tijds weer glad, voor wel acht uur lang. Perfect dus voor een feestje of diner.

My Perfect Eyes is een geavanceerde ooggel, die aangebracht wordt op een gereinigde huid. De unieke formule zorgt er voor dat de huid rond de ogen zich weer aanspant. Dit nieuwe product is onder meer verkrijgbaar via bol.com

Body Life

Effectieve workout functies in slechts
één compact fitnessapparaat

De K-Fit Trainer heeft een degelijk, sterk en robuust design. Deze multifunctionele thuis fitnesstrainer heeft 7 unieke functies en meer dan 500 trainingsoefeningen in de vorm van slechts één innovatief en ruimtebesparend fitnessapparaat. Je kunt het eenvoudig opbergen en desgewenst zelfs onderweg meenemen.

De K-Fit Trainer kan gebruikt worden op de 7 volgende manieren:

1.) Dumbbell (hand halter)
2.) Kettlebell
3.) Barbell (lange halter)
4.) Ab Roller
5.) Foam Roller
6.) Voor krachttraining
7.) Voor stabiliteit en balans
De bijgeleverde K-Fit Trainer Workout Gids legt je stap-voor-stap alles uit voor een complete training, of voor een training van alleen je boven- ofwel onderlichaam.

AD

‘Dit is zó leuk! Je wilt niet stoppen!’

Jump Up is dé nieuwe fitnessrage

Tilburg – Jump Up wordt geheid de nieuwe rage in de fitnesszaal. Niet zozeer om wat het met je body doet,
maar vooral omdat je heel vrolijk wordt van een halfuurtje trampoline springen.

De 23-jarige studente pedagogiek Vicky Rousolova komt zwaar bezweet, maar met een stralende glimlach de trainingszaal uitgelopen. “Ik ben niet zo’n sporttype. Maar dit is zó leuk, dat zelfs ik het makkelijk een halfuur volhoud. Je wilt gewoon niet stoppen.”
En, verzekert ze: “Het is helemaal niet moeilijk. Je doet kleine sprongetjes en je hele lichaam komt bijna vanzelf in beweging. De trainer doet leuke pasjes voor, er zit een goede beat bij en de rest

gaat vanzelf”. Jump Up is na Zumba en Sh’bam het nieuwste van het nieuwste. Ditmaal niet afkomstig uit het bodybewuste Californië of trendy Latijns-Amerika, maar uit het opkomende Azië. Tenminste, daar raakte fitnesstrainer Wendy van Loon, afgestudeerd aan de Tilburgse hbo-sportopleiding, besmet met het springvirus. “Ik was op vakantie in een hotel in Surabaya en daar werd Jump Up gegeven met een van die kleine trampolines. Iedereen jong en oud, dik en dun, deed enthousiast mee. Verschil met gewoon aerobics is dat je gewrichten hierbij heel weinig belast worden.”
Het ‘geheim’ van Jump Up is dat je constant aan het balanceren bent. “De buik- en rugspieren zijn de hele tijd bezig,” verduidelijkt Van Loon (30). “Dat is prima voor je conditie, je krijgt er sterkere spieren van en je valt automatisch af. Daarnaast krijg je een  mooie belijning van je beenspieren.”
Terug in Nederland schreef Van Loon samen met haar werkgever, de bekende Tilburgse judotrainer en sportschooleigenaar Peter Ooms, een eigen Jump Up programma van pakweg honderd

oefeningen. Ze legt een setje instructieboekjes, oefendvd’s en muziek op tafel. Daarnaast ontwikkelden ze ook een eigen mini-trampoline, te koop voor 50 euro per stuk. “Ik zit 45 jaar in dit vak. En ik verzeker je dat dit heel groot gaat worden,” weet Ooms (64). “Hier in mijn sportschool loopt het als een trein en vijf collega’s hebben vanmorgen gebeld, die ook willen beginnen. Als sportschoolhouder moet je constant vernieuwen.”
Ooms heeft een neus voor nieuwe trends. “Ik ben altijd de eerste met iets nieuws. In ’84 heb ik aerobics uit LA naar Nederland gehaald, daarna kwam callenetics, was ook heel groot. Toen kwam Power Yoga en Tae Bo. Ben zelfs naar Tae Bo-goeroe Billy Blanks geweest voor een opleiding. Het werd giga in Nederland. Had ik 1200 man in de week. En drie jaar geleden was Zumba een klapper.”
Hij ziet dat de trends zich steeds sneller opvolgen. Eind vorige eeuw om de zeven jaar, nu om de drie jaar. “De mensen willen steeds iets nieuws. Dat houdt dit vak zo leuk.”

Party

‘Slangenserum voor een mooie huid!’

Gezond & Wel

Ook Hollywoodsterren als Gwyneth Paltrow hebben ontdekt wat het voordeel kan zijn van beautyproducten met nagemaakt slangengif: het geeft de huid een jonge uitstraling. Snake Venom Serum van Orange Care wordt ook wel ‘smeer-botox’ genoemd. Het vermindert namelijk de spiertrekkingen in het gezicht,

waardoor de huid er al na enige weken jonger uit zou gaan zien. Het nagemaakte slangenserum bevat synthetische bestandsdelen, die vergelijkbaar zijn met het verlammender gif van een slang. Het serum zou ook de vorming van nieuwe ouderdomslijntjes tegengaan.

Linda

Lijken we ineens op Doutzen Kroes

Dermawand

Photoshop is overbodig nu Dermawand bestaat. Een techniek die ons polijst tot we eruit zien als Doutzen Kroes. Althans dat belooft de bijsluiter. DermaWand stimuleert en masseert de huid waardoor belangrijke voedingsstoffen terug naar de oppervlakte worden gebracht. Tegelijkertijd wordt de aanmaak van collageen en elastine in de huid op gang gebracht.

Het resultaat is een huid die van beschadigd en oneffen verandert in gezond en egaal. DermaWand is overigens niet geschikt voor mensen met een pacemaker of couperose. Een pakket dat bestaat uit het apparaat, cremes en een dvd, kost 69,95.

Diabetes & Leven

Voeten van de vloer!

Nieuwe rages in de sportschool

Sportscholen zijn altijd in beweging en op zoek naar nieuwe manieren om mensen aan het sporten te krijgen. Een van de manieren is om steeds met nieuwe sporten te komen die vooral ook fun zijn. Jump Up is daar een voorbeeld van.

Trampoline springen in de sportschool
Een nog recentere rage is Jump Up, waarbij je workouts van 50 minuten krijgt op een minitrampoline. Hierin zit iets minder vering dan bij de grotere (tuin)exemplaren. Jump Up is een enorme calorieverbrander: per workout verbrand je tot 900kcal! En daarmee is het een ideale manier om op gewicht te blijven of juist af te vallen. Jump Up is geschikt voor iedereen, doordat de spieren en gewrichten niet te veel worden belast. Het is goed voor je uithoudingsvermogen, evenwicht en je coördinatiegevoel. Jump Up is ontwikkeld door de Tilburgse sportschoolhouder Peter Ooms. Hij zag deze sportvorm in Azië en haalde hem naar Nederland. “Ik heb 75 medewerkers en wanneer zij ergens in het buitenland een leuke sport ontdekken, laten ze me dat weten. Zo ontdekten we Jump Up. Het kwam via Argentinië naar Indonesië en wij haalden het naar Nederland. Mijn filosofie is dat je sporten die nieuw zijn, dicht bij de bron moet leren. Dat heb ik met aerobics destijds ook gedaan, gewoon leren van degene die het bedenkt. Zo krijg je kwaliteit. Aan de oorspronkelijke Jump Up hebben we eigen elementen toegevoegd. Zo werd het een eigen concept. Ik verwacht dat Jump Up een enorme rage gaat worden. Het is een lage investering voor sportscholen, de cursus duurt drie dagen en je kunt het ook thuis doen.”

Gedifferentieerd les
Jump Up werkt met minitrampolines en dat is niet te vergelijken met tuintrampolines. Ooms: “Jump

Up doe je op lage trampolines die wat minder los en rekbaar zijn. Bij een gewone trampoline gaat het er vaak om zo hoog mogelijk te springen, daar ontstaan ook vaak de ongelukken mee, maar hier niet. Je komt maar een paar centimeter los. Het is ook niet belastend voor je gewrichten, rug of voeten. Het is niet zoals bij aerobics dat je op een harde ondergrond terechtkomt. De minitrampoline is ook erg stabiel, mensen springen toch wel in het midden.” In principe kan iedereen meedoen, volgens Ooms. “Mensen boven de 120 kilo raden we het wel af. Dat heeft alles met evenwicht te maken, het risico op verkeerd springen wordt dan groter. Je bouwt er ook conditie mee op, want het is best een pittige les. Mensen die ongetraind meedoen, bouwen het op. Daarom geven we gedifferentieerd les. Een goed opgeleide instructeur houdt daar rekening mee.”

Jump Up thuis
Via diverse sites kun je ook je eigen Jump Up pakket voor thuis bestellen. Als redacteur van Diabetes & Leven mocht ik zo’n pakket proberen. Ik ontving de minitrampoline en drie dvd’s met workouts, plus een maaltijdplan voor 21 dagen. Volg je het maaltijdplan en doe je trouw de workouts, dan kun je afvallen. De instructies op de dvd zijn helder, je doet de oefeningen voor de televisie. Het is even wennen om je balans te vinden op de trampoline, zeker bij de springoefeningen waarbij je steeds op één been springt, maar er zijn gelukkig minder zware alternatieven voor de oefeningen, als je

het nog onder de knie moet krijgen. De workouts duren ongeveer 20 tot 30 minuten en zijn goed te volgen en combineerbaar. Het springen is niet zo moeilijk – je hoeft namelijk niet zo hoog mogelijk te springen, maar juist laag, met je hakken in de trampoline. Naast de cardioworkout op de trampoline, doe je grondoefeningen voor je buikspieren. Tenslotte nog een coolingdown en dan heb je wel het gevoel heerlijk gesport te hebben!

Story

Shoppen met Story

Schatten uit de zee voor een jeugdige huid
De nieuwe Jellyfish Venom Age Repairing Gel Cream van Orange Care is geformuleerd met het

Deep Blue Sea-Complex. Dit is een samenstelling van waardevolle ingrediënten afkomstig uit de zee met als meest actieve ingrediënt; het Jellyfish Extract. Het is opgebouwd uit zeekwallen die ervoor zorgen dat de structuur van de gezichtshuid verbetert. Dit extract, dat zij van nature uitscheiden, wordt voorzichtig opgevangen en verwerkt. Samen met de overige actieve ingrediënten, zoals bruine zee-algen, elastine en zeevenkelextract, zorgt het Jellyfish Extract ervoor dat slapheid, fijne lijntjes en de diepte van rimpels verminderen. De huid krijgt een zichtbaar én voelbaar vollere en meer elastische textuur. En dat willen we natuurlijk allemaal heel graag!

Volumineuze lippen
Het hebben van mooie, volumineuze lippen staat hoog op het verlanglijstje van veel vrouwen. Angelina Jolie heeft ze van nature en Kylie Jenner heeft een ware rage ontketend door ze op haar eigen manier te creëren. Niet iedereen is echter qua lippen zo rijkelijk bedeeld door Moeder Natuur. Met de CandyLipz Mini Lip Plumbers creëert u in slechts twee minuten volumineuze lippen en dat zonder pijnlijke injecties of operaties! Het is een uniek apparaatje met een zeer krachtige zuigkracht-technologie.

De Telegraaf

Handig mobiel kluisje

Aqua Vault

We stevenen af op de zomervakantie en dit betekent vaak een reis naar zonnige oorden. Maar waar laat je de waardevolle spullen zoals portemonnee, kamersleutel en mobieltje als je met je billen op een strandstoel zit en een frisse duik wilt nemen?
De oplossing is volgens Herma Goris van kado-uniek.com de Aqua Vault. Een persoonlijk kluisje met cijfercode, dat je bijvoorbeeld aan een strandstoel kunt bevestigen, maar ook aan de wandelwagen, fiets of rand van een boot. Als je dan even wilt zwemmen of iets te eten wilt kopen, berg je jouw bezittingen hierin op. Je toetst een

zelfbedachte code in en sluit de kluis af. En dan wordt het toch wel heel lastig jatten. Of de dief moet de hele stoel of kinderwagen meenemen, maar dat valt nogal op. Hoewel we nog niet echt op vakantie zijn geweest, hebben we het ding wel getest.
En ja, het kan handig zijn. Het voorwerp is behoorlijk ‘hufterproof’, licht van gewicht en niet vreselijk groot. Je kunt hem tijdens de reis ook makkelijk volstoppen met zaken zoals pleisters, pillen make-up en andere troepjes en op de plaats van bestemming weer gebruiken. Ik kon hem hier thuis bevestigen aan de tuinstoelen, de

ligstoel, fiets, de buggy van m’n kleinzoon en zelfs aan de paal van de schotelantenne. Maar niet op alle objecten, want het voorwerp moet een stang hebben; die gaat door de Aqua Vault heen

De Telegraaf

Slangengif

Mooi en Fit Special

Slangengif als vervanger voor botox? Met de Snake Venom crème van Orange Planet moet het kunnen. Deze antirimpelcrème is gebaseerd op een polypeptide dat voorkomt in het gif van de groefkopadder. Deze stof vermindert de uitdrukkingslijnen op het gezicht en hals door spiersamentrekkingen tegen te werken. Doordat je huid rust krijgt, treedt er herstel op, met als resultaat minder rimpels.

 

Al één minuut na het opbrengen neemt de spierspanning met 36 procent af en kan je huid aan het grote herstel beginnen. Snake Venom belooft dat na 28 dagen maar liefst de helft van je rimpels zijn verdwenen. De werking van het slangengif wordt versterkt door bekende anti-aging ingrediënten zoals collageen, elastine, retinol en Q-10.

Men’sHealth

De zes beste

Alle Tell-Sell informercials voor de ‘Abcoaster’ ten spijt.
Trainer Jamie Sawyer geeft je de gereedschappen die niet in je koffer mogen ontbreken als je thuis een sixpack wilt bouwen.

Iron Gym Workout Bar
Er is een reden dat turners geweldige buikspieren hebben. Ze hangen de hele dag rond.

Het controleren van je benen met niet meer dan de kracht in je core is niet makkelijk, maar het is zeer effectief.