onze Babyloo producten

Maak hieronder kennis met de bestsellers van Babyloo.

Babyloo Bambino 3-in-1 Potty

Het potje dat met je baby meegroeit

Dit potje heeft een multifunctioneel ontwerp, waardoor het geschikt is voor kinderen van 1 tot 6 jaar. Een potje voor kinderen van 1 tot 2 jaar, een oefen kinder-toiletbril voor kinderen van 2 tot 4 jaar en een krukje voor kinderen van 4 tot 6 jaar. De Potty is veilig, stevig, antislip, gemakkelijk te reinigen en eenvoudig op te ruimen! Een ideaal trainingsmiddel om je kind zindelijk te maken.

Verkrijgbaar in roze/paars en blauw/groen.

image

Babyloo Bambino Boost 3-in-1 Training Seat

De training seat waarmee je jouw kindje zindelijk krijgt!

Dit potje heeft een multifunctioneel ontwerp, waardoor het geschikt is voor kinderen van 1 tot 6 jaar. Een potje voor kinderen van 1 tot 2 jaar, een oefen kinder-toiletbril met trapje voor kinderen van 2 tot 4 jaar en een oefen kinder-toiletbril voor kinderen va 4 tot 6 jaar. De Training Seat is veilig, stevig, antislip, gemakkelijk te reinigen en eenvoudig op te ruimen! Een ideaal trainingsmiddel om je kind zindelijk te maken.

Verkrijgbaar in roze/wit, blauw/wit en grijs/wit.

image

Babyloo Panda toilet krukje

Een handig krukje voor kinderen met een schattig panda design!

Met dit handige krukje kan je kindje gemakkelijk zelfstandig naar het toilet of bij de wasbak. Het krukje is licht, stevig, mobiel, antislip, veilig en eenvoudig te reinigen!

image

Babyloo Bambino Toiletverkleiner

Een zachte toiletverkleiner voor zindelijkheidstraining

Met deze toiletverkleiner voelt jouw kindje zich veilig op een ‘grote wc’. Met de zachte rand en handvaten kan hij of zij comfortabel zitten en zich goed vast houden. De toiletverkleiner is eenvoudig te plaatsen op iedere toilet, makkelijk schoon te maken en extra hygiënisch dankzij het spatschermpje aan de voorkant.

image

Klant worden?

Wil je klant worden bij Orange Planet of wil je meer informatie?
Bel 0162 38 44 22 of stuur een mail naar [email protected].

Al klant?

Ben je reeds klant bij Orange Planet?
Bestel je Babyloo artikelen op ons B2B Portal YelloWWeb.nl