Onze BEEM producten

Koffie- en theeliefhebbers kiezen voor de producten van BEEM. Het merk startte in 1974 met het produceren van elektrische samovars, en heeft het assortiment vandaag de dag uitgebreid en biedt alles voor liefhebbers van de traditionele koffie en thee brouwkunst. De jarenlange kennis en ervaring wordt gebruik om hoogstaande en gebruiksvriendelijke producten te blijven ontwikkelen. Alle producten van het merk hebben één ding gemeen: kwaliteit en aandacht voor detail.

Maak hieronder kennis met de bestsellers BEEM. Het assortiment bestaat uit verschillende apparaten voor het zetten van koffie en thee zoals koffiezetapparaten, melkopschuimers, waterkokers en samovars.

BEEM Koffiemachine Aroma Touch

Programmeerbaar koffieapparaat voor filterkoffie

Begin de dag voortaan altijd met de onvergelijkbare geur van vers gezette koffie! Met de BEEM-AROMA-TOUCH koffiemachine programmeer je jouw verse koffie de avond ervoor dankzij de geïntegreerde timerfunctie en start de bereiding automatisch op het gewenste tijdstip.

Er zijn meerdere koffiezetapparaten beschikbaar.

image

BEEM Thermo2Go

Het compacte koffiemachine met filter en thermosbeker voor onderweg

Met de BEEM THERMO 2 GO koffiemachine met één filter bereid je kleine hoeveelheden koffie direct in de thermosbeker om onderweg van te genieten.

image

BEEM Koffiemolen Grind-Intense

Koffiemolen maalt verse koffiebonen tot koffie

Met deze elektrische koffiemolen kan je nu zelf de koffiebonen malen en zet je gemakkelijk de lekkerste koffie. Met 15 maalstanden bepaal je zelf hoe fijn of grof je de koffie wil hebben.

image

BEEM Espresso Machine Perfect Ultimate

Espressomachine met een 20 bar pomp en melkschuimpijpje

Dit espressoapparaat heeft alles wat je nodig hebt om thuis van Italiaanse momenten te genieten! Te gebruiken met zowel koffiepoeder, pads als capsules.

Er zijn meerdere espresso machines beschikbaar.

image

BEEM Pour Over 

Pour Over, de zetmethode voor koffiekenners!

Bereidt de lekkerste kopjes koffie met de Pour Over koffiemaker. Bij de overgietbereidingsmethode wordt de koffie traditioneel met de hand gezet. Plaats eenvoudig een geschikt papieren filter in de glazen filter, voeg gemalen koffie toe en giet er langzaam en gelijkmatig heet water overheen.

image

BEEM Samowar

Traditionele theebereiding in een echte Samovar

Denk je aan traditionele theebereiding dan denk je aan een Samovar. Deze waterkoker bestaat uit een groot waterreservoir met een tap kraantje en een kleinere theekan. De afgebeelde BEEM Samowar 2030S heeft een waterkan van 3L en een kleinere theepot met een inhoud van 1L.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten

image

BEEM Milk Swirl

De compacte melkopschuimer

Met de BEEM melkopschuimer maak je romig melkschuim in een handomdraai en geniet je optimaal van je favoriete koffiespecialiteit. Het elegante, compacte design, de eenvoudige bediening en reiniging maken deze melk opschuimer tot een must-have in je keuken.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

image

BEEM Waterkoker met filter

Glazen waterkoker met temperatuurselectie en theezeefje

Deze waterkoker maakt niet alleen indruk met zijn hoogwaardige uitstraling, maar biedt ook veel gebruiksgemak voor de moderne theedrinker. Dankzij de vier temperatuurkeuzes kook je, met één druk op de knop, het water voor bijna elke theesoort op de optimale temperatuur.

Verkrijgbaar met en zonder filter.

image

KLANT WORDEN?

Wil je klant worden bij Orange Planet en wens je meer informatie?
Bel 0162 38 44 22 of stuur een mail naar [email protected]

AL KLANT?

Ben je reeds klant bij Orange Planet?
Bestel je BEEM artikelen op onze B2B Portal YelloWWeb.nl