CELLTONE

Maak hieronder kennis met de bestsellers van Celltone.

SLAKKENGEL GEZICHTSCRÈME

Een wonder in een potje

De Celltone Slakkengel gezichtscrème is een unieke huidverzorgingslijn met slakkenslijm extract als belangrijk ingrediënt. Deze crème bevordert het helende effect op de huid, helpt huidveroudering te voorkomen en vermindert rimpels, acne en littekens. Laat je huid weer stralen met Celltone Slakkengel.

image

GEZICHTSMASKER

Geef je huid een boost

Het Celltone gezichtsmasker is een krachtig verzorgend sheetmasker met een unieke mix van ingrediënten met als belangrijkst ingrediënt slakkenslijm extract. Ideaal om te gebruiken wanneer je last hebt van een doffe, droge of onrustige huid of als je juist even toe bent aan ontspanning.

image

BODYMILK

Je huid verdient het beste

Met de Bodymilk van Celltone voed je je huid en draag je bij aan het herstel van de huid. Niet alleen is de Bodymilk voedend maar ook anti-aging en vervaagt het littekens. Het heeft een lichte textuur die snel in de huid trekt, en bevat de helende eigenschappen van slakkenslijm-extract, waardoor het de huid verzorgt, herstelt en hydrateert voor een gezondere en stralende huid.

image

HANDCRÈME

Dé effectieve oplossing voor droge handen

Deze handcrème verzorgt, herstelt en voedt de huid terwijl het de soepelheid behoudt en bijdraagt aan het natuurlijke herstel van de huid. De Celltone handcrème heeft als belangrijkste ingrediënt ook slakkenslijm extract en is geschikt voor alle huidtypes. Het wordt snel opgenomen zonder een vettig gevoel achter te laten en heeft een verfrissende geur voor een direct gehydrateerd en verzorgd gevoel.

image

KLANT WORDEN?

Wil je klant worden bij Orange Planet en wens je meer informatie?
Bel 0162 38 44 22 of stuur een mail naar [email protected]

AL KLANT?

Ben je reeds klant bij Orange Planet?
Bestel je Celltone artikelen op onze B2B Portal YelloWWeb.nl