Circulation Maxx

Maak hieronder kennis met de bestsellers van Circulation Maxx.

CIRCULATION MAXX REFLEXOLOGY

Herstel je vitaliteit

Verlicht pijn, verminder zwelling en verbeter je bloedcirculatie met de Circulation Maxx Reflexology. Het apparaat maakt gebruik van EMS techniek (Electronic Muscle Stimulation) die elektronische pulsen door je lichaam stuurt. Deze pulsen hebben een gunstige invloed op de bloedsomloop, wat het herstellend vermogen van het lichaam ondersteunt.

image

LEGEX

Train je benen zonder dat het je energie kost!

De LegEX is een automatische beentrainer met afstandsbediening. Dit cardio apparaat is ontworpen om je beenspieren actief te houden zonder dat je zelf hoeft te bewegen. De gemotoriseerde voetpedalen glijden onafgebroken heen en weer, waardoor je benen dezelfde beweging maken als wanneer je loopt. Gebruik de LegEX tijdens je werk, of gewoon thuis op de bank!

image

VIBRATION LEG TRAINER

Zeg vaarwel tegen vermoeide benen en pijnlijke voeten

De 2-in-1 Vibration Leg Trainer combineert trillingen en acupressuur om je benen te ontspannen en je circulatie te verbeteren. Dankzij de 20 vibratie snelheden en 5 verschillende programma’s kan je het apparaat helemaal instellen naar jouw wens. Met de Vibration Leg Trainer houd je jouw lichaam in beweging zonder teveel inspanning.

image

CIRCULATION MAXX LEG REVITALISER

Revitaliseer je lichaam

Dit elektrische spierstimulatieapparaat verbetert de bloedcirculatie, vermindert pijn en ontspant je lichaam. Net zoals de Reflexology, maakt dit apparaat gebruik van EMS techniek (Electronic Muscle Stimulation). De kleine impulsen komen via je voeten het lichaam binnen en zorgen voor een betere doorbloeding.

image

KLANT WORDEN?

Wil je klant worden bij Orange Planet en wens je meer informatie?
Bel 0162 38 44 22 of stuur een mail naar [email protected]

AL KLANT?

Ben je reeds klant bij Orange Planet?
Bestel je Bioenergiser artikelen op onze B2B Portal YelloWWeb.nl