Onze Jerome Alexander producten

Maak hieronder kennis met de bestsellers van Jerome Alexander.

Magic Minerals AirBrush Foundation

Een foundation als spray

De foundation geeft een egale, vlekkeloze, natuurlijke dekking die de hele dag blijft zitten en voelt niet zwaar aan op de huid. Doordat het in de vorm van een spray is kun je zelf de dekking gemakkelijk opbouwen. De foundation bevat Hyaluronzuur en Agrireline wat de huid verzorgd, hydrateert, verhelderd en fijne lijntjes en rimpels verminderd.

Bij de foundation is verkrijgbaar in 8 kleuren
en als één-, twee en driedelige set.

image

Magic Minerals Professional Powder Foundation

Extra grote poeder foundation die verbergt, bedekt en corrigeert

MagicMinerals Powder Foundation is een heuse bestseller. Deze fijne poeder foundation vermindert ouderdomsvlekken, donkere kringen en ongelijkmatige huidtinten zonder verstrikt te raken in fijne lijntjes en rimpels. De foundation is een minerale poeder past zich aan de huidskleur aan voor een perfecte match en zorgt voor een stralende huid.

image

Magic Minerals AirFinish Setting Spray

Met deze setting spray blijft je make-up heel de dag perfect zitten

De setting spray heeft een ultra fijne mist en zorgt voor een langdurige hydraterende, zachte, matte flawless finish. Het zorgt ervoor dat je make-up van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat goed op zijn plek blijft en niet smelt of vervaagt!

image

Magic Minerals CoverAge Rollerbal

Bestrijd donkere kringen rondom de ogen

Deze roller bevat een gepatenteerde mix van huidverzorgingsactiva om vermoeide ogen te hydrateren, verfrissen en donkere kringen, fijne lijntjes en rimpels rondom de ogen te verminderen. Met de rollerball masseer je zo jouw opgezwollen ogen weg. Geniet van een heldere en jeugdige uitstraling.

 

image

Magic Minerals Powder Foundation

Tot wel 12 uur een stralende huid

De poeder past zich op een natuurlijke manier aan de tint van jouw huid aan. Verberg donkere kringen, ouderdomsvlekken en ongelijkmatige huidtinten. Bij de poeder krijg je een bijpassende kwast en een mascara!

image

KLANT WORDEN?

Wil je klant worden bij Orange Planet en wens je meer informatie?
Bel 0162 38 44 22 of stuur een mail naar [email protected]

AL KLANT?

Ben je reeds klant bij Orange Planet?
Bestel je Jerome Alexander artikelen op onze B2B Portal YelloWWeb.nl