Just Vegan

 Maak hieronder kennis met de bestsellers van Just Vegan. De Just Vegan Ceravegan keukenserie is 100% vegan en staat voor groene innovatie dankzij de keramische én plantaardige antiaanbaklaag gemaakt van een mengsel van avocado-olie en water. Omdat het keukenassortiment helemaal gemaakt is van de elementen die in de natuur terug te vinden zijn, worden gerechten veganistisch, vetvrij en duurzaam gemaakt.

Just Vegan CeraVegan Eco Pan

100% vegan koekenpan van de CeraVegan pannenlijn

Kook veganistisch, duurzaam en voordelig met de natuurlijke pannen van Just Vegan. De eco koekenpan heeft een speciale plantaardige keramische antiaanbaklaag. De coating is namelijk gemaakt van een mengsel van avocado-olie en water en vormt een natuurlijke microfilm dat zorgt voor een uniek anti-aanbakeffect.

Verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen.

image

Just Vegan Ceravegan Eco contactgrill

100% vegan contactgrill van de CeraVegan keukenlijn

De Ceravegan contactgrill combineert de eigenschappen van een tosti grill met een tafelgrill en is zowel open als dicht te gebruiken. Dankzij de plantaardige keramische antiaanbaklaag kan er duurzaam en veilig gekookt worden én tovert iedereen de lekkerste grillgerechten in een mum van tijd op tafel.

image

Just Vegan – Airfryer

Go Green en start met gezond frituren en bakken

De vegan Airfryer van Just Vegan staat voor gezond frituren en bakken. Door gebruik te maken van hete lucht wordt het eten op een gezondere manier bereidt. Bovendien is deze Airfryer van Just Vegan voorzien van de unieke en plantaardige CeraVegan keramische antiaanbaklaag op basis van avocado-olie. Dit zorgt ervoor dat de gerechten een stuk gezonder en duurzamer zijn dan wanneer je een frituurpan gebruikt.

Ook verkrijgbaar in zwart.

image

Just Vegan CeraVegan Eco Pan RVS

100% vegan RVS wokpan van de CeraVegan pannenlijn

Kook veganistisch, duurzaam en voordelig met de natuurlijke pannen van Just Vegan. De RVS pannen hebben een speciale plantaardige keramische antiaanbaklaag. De coating is namelijk gemaakt van een mengsel van avocado-olie en water en vormt een natuurlijke microfilm dat zorgt voor een uniek anti-aanbakeffect.

Verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen.

image

Klant worden?

Wil je klant worden bij Orange Planet of wil je meer informatie?
Bel 0162 38 44 22 of stuur een mail naar [email protected].

Al klant?

Ben je reeds klant bij Orange Planet?
Bestel je Just Vegan artikelen op ons B2B Portal YelloWWeb.nl