Onze Konbanwa Pillow producten

Maak hieronder kennis met de bestsellers van Konbanwa Pillow. De producten van Konbanwa Pillow hebben een ergonomisch design, om je lichaam perfecte ondersteuning te bieden. De hoofdkussens van Konbanwa Pillow hebben elk hun eigen, unieke eigenschappen om te zorgen voor een perfecte nachtrust. Dankzij het uitgebreide assortiment is er altijd een product dat bij je past!

Konbanwa Pillow

Voortaan slaap je op een therapeutisch kussen!

Het Konbanwa Pillow is gevuld met plastic, holle buisjes die met je mee bewegen zodat je in iedere positie ideale ondersteuning voor je hoofd en nek hebt. De plastic buisjes helpen warmte en vocht op een snelle en effectieve manier afvoeren en gedurende je slaap blijft het Konbanwa Pillow daardoor koel en fris aanvoelen. De hard- of juist zachtheid van je kussen kan je zelf bepalen d.m.v. de rits aan de zijkant.

image

Soft Gel Zitkussen

Ervaar heerlijk zitcomfort met een ademend en zacht gelkussen

Bevorder je optimale zithouding met dit soft gel zitkussen. Dit kussen geeft ondersteuning aan je heupen, benen, stuitbeen en rug waardoor je ruggenwervel weer in de natuurlijk positie komt. Hierdoor wordt je bloedsomloop bevordert en kun je lang zitten zonder irritatie of pijn.

image

Back Support Pillow Deluxe

Extra comfort en verlichting

Het Konbanwa Back Support Pillow Deluxe biedt jouw rug en onderrug extra comfort en verlichting tijdens het zitten of liggen. Dit kussen biedt voortdurende ondersteuning in elke slaaphouding en verdeelt de druk op je rug gelijkmatig. Hierdoor kan je lekker ontspannen op de bank of genieten van een goede nachtrust.

image

Leg Pillow

Perfecte ondersteuning voor rug, heupen en bekken! 

De Konbanwa Leg Pillow past comfortabel tussen je knieën, waardoor het ‘s nachts de nodige ondersteuning geeft. Het kussen zorgt er voor dat je een ontspannen houding aanneemt tijdens het slapen. Het zorgt voor een optimale drukverlaging en een rechte uitlijning van de wervelkolom, heupen en bekken.

image

Comfort 360 Cushion

Maakt elke stoel comfortabeler 

De Konbanwa Comfort 360° is een kussen op een roterende basis die gemakkelijk draait, waardoor je makkelijk kan in- en uit kan stappen uit een autostoel, bureaustoel of een gewone stoel. Door de lichaamsvormende technologie heeft het een ultieme comfort en ondersteuning.

Kan ook zonder roterende basis gebruikt worden.

image

Klant worden?

Wil je klant worden bij Orange Planet of wil je meer informatie?
Bel 0162 38 44 22 of stuur een mail naar [email protected].

Al klant?

Ben je reeds klant bij Orange Planet?
Bestel je Konbanwa Pillow artikelen op ons B2B Portal YelloWWeb.nl