Onze (Wo)Men’s Health Producten

Maak hieronder kennis met de bestsellers van Men’s Health en Women’s Health.

Men’s Health Weight Vest

Gewichtsvest om trainingen zwaarder te maken

 Streef je naar maximale spiergroei in je pull-ups? Dan is het Men’s Health gewichtsvest ideaal voor jou. Ook kan het gewichtsvest optimaal worden gebruikt om de moeilijkheid van lichaamsgewichttrainingen te vergroten, als extra gewicht in cardio-eenheden of voor nog effectievere krachttraining.

Verkrijgbaar in verschillende gewichten.

image

Men’s Health Flat bench

Trainen op een extreem robuuste trainingsbank

 De Men’s Health Flat Bench bied je een intensieve training van het bovenlichaam. Schokbestendig en wiebelvrij waardoor je je kunt concentreren op wat echt telt in training: alles geven.

image

Men’s Health Urethane Dumbbell

Speciaal gevormde halter voor een intensievere training

Met de Men’s Health Urethane Dumbell train je je hele lichaam met ontelbaar veel oefeningen. De dumbell is ontworpen met een speciale vorm om het rollen te voorkomen. Oefening met de Men’s Health Dumbell zal leiden tot meer kracht en spiergroei.

Verkrijgbaar in verschillende gewichten.

image

Men’s Health Pro Style Kettlebell

Dumbbell voor talloze trainingsoefeningen

De Men’s Health Pro Style Kettlebell is een zeer veelzijdig trainingsapparaat voor een eenvoudige maar intense en gevarieerde functionele training zoals swings, snatch & pulls, squats en deadlifts.

Verkrijgbaar in verschillende gewichten.

image

MEN’S HEALTH Adjustable Bench

Bank die een zeer comfortabel gebruik biedt bij het uitvoeren van functionele pers- en armbewegingen

De robuuste Men’s Health Adjustable Bench biedt verschillende hellingsposities van -10 tot 90 graden voor veelzijdige training van verschillende spiergroepen. Of je nu hellingbankdrukken, tricepsoverlays, zittende schouderdrukken of andere oefeningen wilt uitvoeren, deze halterbank biedt altijd de perfecte onderlaag.

image

MEN’S HEALTH Bumper Plates

Gewichtsplaten met rubberen coating

De Men’s Health Bumper Plates zijn ontworpen om het heffen en laden van gewichten gemakkelijker te maken. De rubberen coating zorgt voor een esthetische afwerking en beschermt je vloer.

Verkrijgbaar in verschillende gewichten.

image

MEN’S HEALTH Multifunctional Trainer

Veelzijdig trainingshulpmiddel

De Men’s Health Multifunctional Trainer is het perfecte thuisfitness-item waarmee je een brede selectie van verschillende oefeningen kunt uitvoeren om het boven- en onderlichaam en het uithoudingsvermogen te verbeteren.

image

MEN’S HEALTH Olympic Barbell

Halter die je kracht en uithoudingsvermogen verhogen

De Men’s Health Olympic Barbell Set (127,5 kg) is perfect geschikt voor samengestelde bewegingen en is bestand tegen nog intensere impacteffecten, zoals bij deadlifts. Bijna geen enkele fitness-tool biedt meer mogelijkheden dan een halterset. Bovenal zijn samengestelde bewegingen essentieel als het je doel is om de spiergroei te maximaliseren en de prestaties te verbeteren. Onze Olympische barbell is hier perfect voor.

image

MEN’S HEALTH Slam Ball

Slam Balls zijn een geweldige toevoeging aan je training omdat ze zeer veelzijdig en duurzaam zijn

Een training met de Men’s Health Slam Ball kan je uithoudingsvermogen, kracht en spierkracht effectief en duurzaam bevorderen. Tegelijkertijd zijn Slam Balls ideale extra gewichten voor bijvoorbeeld een lichaamsgewichtsoefening. Dankzij de speciale vulling van de Slam Balls behouden zij zijn vorm zelfs na vele trainingen, zodat je je training zonder beperkingen kunt voltooien.

Verkrijgbaar in verschillende gewichten.

image

MEN’S HEALTH Trap Bar

De Trap Bar zal een verscheidenheid aan spieren in het boven- en onderlichaam versterken

De Men’s Health Trap Bar is ideaal voor beginners om deadlifts te trainen. Met de Trap Bar kunnen beginners veilig de juiste techniek leren en de nodige spieren opbouwen voordat ze met de barbell naar deadlifts gaan. Voor gevorderden biedt de Trap Bar de mogelijkheid om deadlifts met een hoger gewicht uit te oefenen en een intensievere stimulatie van de spieren, wat op zijn beurt ook beslissende voordelen biedt bij deadlifts bij de barbell.

image

MEN’S HEALTH Wooden Gym Rings

Houten ringen om o.a. push-ups, dips, pull-ups mee te trainen

Deze hoogwaardige houten trainingsringen zijn zeer geschikt voor duw-, trek- en stabiliteitsoefeningen. Ze kunnen gemakkelijk worden opgeborgen en passen in elke reis- of sporttas.

image

MEN’S HEALTH Power Rack

Het hart van elke thuisgymnastiek is ongetwijfeld dit power rack

Met het Men’s Health Power Rack met een oppervlakte van slechts 3 vierkante meter, kun je veilig alle basisoefeningen uitvoeren zoals squats, deadlifts en overhead-drukken. In combinatie met een halterbank transformeert het in het ultieme bankpersstation. Tegelijkertijd zijn de geborstelde handgrepen perfect voor pull-ups voor een staalharde six-pack.

Ook kun je je gewichtsplaten opbergen.

image

MEN’S HEALTH Squat Rack

Het Squat Rack biedt een individuele en uitgebreide krachttraining

Het robuuste Men’s Health Squat Rack geeft je alles wat je nodig hebt voor kracht en spieropbouw, vooral voor grotere samengestelde bewegingen. Bovendien is het Squat Rack perfect voor negatieve deadlifts. Dankzij de in de hoogte verstelbare planken, kunt u ook uw eigen Bench Press Station bouwen in combinatie met een gewichtsbank.

image

Women’s Health Gym Mat

Gym Mat ideaal voor fitnessoefeningen

De Women’s Health Gym Mat zorgt ervoor dat je comfortabel liggende oefeningen kunt uitvoeren. De antislip structuur voorkomt uitglijden. Deze Gym Mat is perfect voor zowel fitnessoefeningen als voor yogaoefeningen.

image

WOMEN’S HEALTH Soft Kettlebell

Kettlebells zijn de ideale alles-in-één-tool voor een full-body workout

Door te trainen met Women’s Health Soft Kettlebells wordt door samengestelde bewegingen bijna elke spier gebruikt in het lichaam, heupen, billen, dijen en taille.

Verkrijgbaar in verschillende gewichten.

image

WOMEN’S HEALTH power band

Deze weerstandsbanden maken elke work-out uitdagender

De Women’s Health power banden zijn perfect voor spierontwikkeling van de benen, heupen en armen en ter verbetering van de flexibiliteit. De banden zorgen voor een zwaardere en intensievere training.

Verkrijgbaar in verschillende weerstandsniveaus.

image

WOMEN’S HEALTH Medicine Ball

Gewichtsbal die effectief gebruikt wordt in krachttraining

De Women’s Health Medizine Ball wordt effectief gebruikt voor krachttraining. Dankzij de speciale oppervlaktestructuur biedt het altijd een perfecte grip, zelfs tijdens een zweetopwekkende training. Het unieke ontwerp maakt het ook tot een echte blikvanger. Een hulpmiddel dat waarde toevoegt aan elke homegym.

Verkrijgbaar in verschillende gewichten.

image

WOMEN’S HEALTH Jump Rope

Springtouw dat je conditie verbetert

Bijna geen enkele vorm van cardiotraining is even effectief als touwtjespringen. Je traint je uithoudingsvermogen, verbetert je conditie en  verbrand je veel calorieën. De Women’s Health Jump Rope is het compacte alternatief voor conventionele cardio op stepper of loopband. Het bespaart ruimte in elke sporttas en kan overal mee naar toe genomen worden.

Verkrijgbaar in verschillende varianten.

image

WOMEN’S HEALTH Foam Roller Flat

Ideaal hulpmiddel voor het masseren en losmaken van stijve en/of koude spieren

De Women’s Health Foam Roller Flat zorgt naast de bevordering van het spierherstel ook voor het voorkomen van blessures en is daarom uitermate geschikt voor iedereen die aan fitness/sport doet. Je kan de Foam Roller ook gebruiken voor een warming-up, cooling-down of voor balansoefeningen.

image

WOMEN’S HEALTH Balance Board

Balanstrainer die je rug-, buik- en beenspieren helpt te versterken

De Women’s Health Balance Board helpt je om je rug-, buik- en beenspieren te versterken tijdens de training. Door je voortdurend in balans te houden, versterk je effectief, vooral de ondersteunende spieren en verbeter je je coördinatie. Het Balance Board kan o.a. worden gebruikt voor pure stabilisatieoefeningen. Probeer push-ups met je handen of voeten op het bord voor volledig nieuwe trainingsprikkels.

image

WOMEN’S HEALTH Balance Ball

Balanstrainer die je houding en kracht helpt te verbeteren

De Women’s Health Balance Ball helpt je om je coördinatie, balans, kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren tijdens de training. Ook verbeter je je core, houding en bewegingskwaliteit. Inclusief expander en handpomp om direct te kunnen trainen!

image

Women’s Health Gym ball

Trainingsbal ideaal voor aanvullende stabiliteitstraining

De Women’s Health Gym Ball is bedoeld om je core, rug en evenwicht te versterken en om je bovenlichaam te trainen. Breng met de Gym Ball afwisseling aan in je trainingsroutine.

Verkrijgbaar in verschillende formaten.

image

WOMEN’S HEALTH Balance Cushion

Balanskussen die je houding helpt te verbeteren

Gebruik Women’s Health Balance Cushion om je core te versterken, je houding te verbeteren en je bloedsomloop te stimuleren. O.a. geschikt voor opdrukoefeningen en plankoefeningen.

image

KLANT WORDEN?

Wil je klant worden bij Orange Planet en wens je meer informatie?
Bel 0162 38 44 22 of stuur een mail naar [email protected]

AL KLANT?

Ben je reeds klant bij Orange Planet?
Bestel je (Wo)Men’s Health artikelen op ons B2B Portal YelloWWeb.nl