Onze Orange Care producten

Maak hieronder kennis met de bestsellers van ons eigen beauty- en huidverzorgingsmerk Orange Care. De producten zijn gebaseerd op unieke, natuurlijke ingrediënten en zijn met de grootste zorg samengesteld.

Baba de Caracol

Slakkenslijm voor een diep herstel van de huid

Baba de Caracol gezichtscrème is gebaseerd op een combinatie van de herstellende stof Allantoïne dat zich in slakkenslijm bevindt en Glycolzuur (Hydroxy-azijnzuur), dat voor een natuurlijke peeling van de huid zorgt. Dode huidcellen worden voorzichtig verwijderd. Tegelijkertijd zorgt de crème voor vernieuwing en verjonging van de huid.

Ook verkrijgbaar als Hand Crème.

image

Caviar Cream

Een zachtere, stralendere en veerkrachtigere huid

De naam zegt het al: het hoofdingrediënt van deze crème is een geraffineerd extract van het natuurlijke product kaviaar. Dit extract is een complete cocktail van pure en geconcentreerde marine substanties die het proces van verjonging van de huid aanzienlijk bevorderen.
Caviar Cream revitaliseert de huid, gaat veroudering en een droge huid tegen, vermindert fijne lijntjes en rimpels en zorgt voor een heldere teint.

image

Snake Venom

Rimpelssssss verdwijnen dankzij slangengif! 

Snake Venom Face Cream en Serum zijn gebaseerd op een polypeptide dat voorkomt in het gif van de slang Tempel Viper. Klinische tests tonen aan dat deze stof de uitdrukkingslijnen in het gezicht en nek vermindert. Doordat je huid rust krijgt, treedt er herstel op. De werking van Snake Venom wordt daarnaast nog eens extra versterkt door andere actieve bestanddelen zoals collageen, elastine, retinol en Q-10. De combinatie van al deze ingrediënten zorgt voor een anti-verouderingseffect voor alle huidtypes en in het bijzonder voor de rijpere huid.

image

Fire Balm

Biedt verlichting en welzijn

Fire Balm is een balsem die etherische oliën en actieve ingrediënten bevat, zoals chrysant extract, dat direct verlichting en welzijn geeft, in combinatie met natuurlijke actieve ingrediënten die de huid regenereren, hydrateren en verzorgen.

image

Contactgel

Universele gel voor het geleiden van elektriciteit

Orange Care Contactgel is speciaal ontworpen om een laagje op de huid te leggen dat helpt bij het geleiden van elektriciteit. Uitermate geschikt voor alle elektrische spierstimulatie apparaten.
De gel bevat glycerine.

image

Muscle Massage Gun

Laat je spieren ontspannen en herstel sneller dan ooit

De Muscle Massage Gun is een massageapparaat die je helpt om zelf je spieren te masseren en zorgt voor een optimale ontspanning waardoor je spieren sneller zullen herstellen. Met het massageapparaat stimuleer je de doorbloeding van je spieren en maak je jouw spieren losser. Hierdoor wordt de hersteltijd van je spieren verkort met als resultaat minder spierpijn.

image

Shiatsu Neck Massager

Haal een mini massagesalon in huis

De Orange Care Shiatsu Neck Massager is een massagekussen speciaal ontwikkeld voor je nek, schouders en rug. Een regelmatige massage is goed voor je lichaam. Het zorgt ervoor dat je bloedcirculatie bevorderd wordt en minder pijn hebt. Daarnaast verlicht het druk en stress, helpt tegen vermoeidheid en helpt je om te ontspannen. De 4 draaiende massagekoppen en fijne warmtefunctie zijn speciaal ontworpen om je een comfortabele Shiatsu massage te geven.

image

Relax Body Massager

Compact massageapparaat verlicht spierpijn en verminderd cellulitis

De Orange Care Relax Body Massager is goed te gebruiken voor het verlichten van spierpijn, het stimuleren van de afbraak van vetcellen en het helpt tegen de vorming van cellulitis. Het massageapparaat geeft je hele lichaam een heerlijke, ontspannende massage. Het geheim zit hem in de roterende kop die een niet-gecentreerde as heeft. Met maximaal 2500 trillingen per minuut dringen de vibraties van dit massageapparaat zich tot diep in de huidlagen door.

image

Relax Body Vibration Plate

Tril jezelf in shape!

De Orange Care Relax Body Vibration Plate geeft je lichaam een effectieve sportervaring zonder dat je jezelf veel hoeft in te spannen. In het comfort van je eigen huis kan je met deze trilplaat je spieren, flexibiliteit, stabiliteit en balans trainen.

image

Klant worden?

Wil je klant worden bij Orange Planet of wil je meer informatie?
Bel 0162 38 44 22 of stuur een mail naar [email protected].

Al klant?

Ben je reeds klant bij Orange Planet?
Bestel je Orange Care artikelen op ons B2B Portal YelloWWeb.nl