Onze Orange Gym producten

Maak hieronder kennis met de bestsellers van ons eigen Orange Gym merk.

X-Bike

De opklapbare hometrainer met rugsteun!

Met deze unieke, soepele en stille hometrainer fietst iedereen zich thuis slank en wordt er meteen gewerkt aan het verbeteren van de gezondheid. Hoe handig! Met de 8 weerstandsniveaus is er een intensiteit niveau voor elke sporter. De X-Bike van Orange Gym is het beste en meest compacte fitness apparaat om in beweging te blijven!

image

Dumbbellset 30KG

Met deze set van twee dumbbells creëert iedereen een gevarieerde training!

Dumbbells zijn dé perfecte tool voor spierversterkende oefeningen. Deze set bestaat uit twee dumbbells van elk 15 KG en kan aangepast worden naar elke training. Bepaal zelf hoe zwaar de training is door simpelweg  halterschijven toe te voegen of ervan af te halen. Train gevarieerd en effectief!

image

Balance Pad

Het multifunctionele trainingsaccessoire

Met de Orange Gym Balance pad kan je jouw core stability en balans trainen. Het gebruik van een balanspad wordt veel toegepast voor fitness, therapie, Yoga en Pilates oefeningen, balansoefeningen of meditatie. Omdat een balanskussen gemakkelijk te gebruiken is kun je hem ook zeer goed thuis gebruiken voor een home workout.

Verkrijgbaar in meerdere kleuren.

image

Verstelbare trainingsbank

Altijd de juiste ondersteuning!

Maak veelzijdig en comfortabel trainen mogelijk met een fitnessbank! De stevige en multifunctionele trainingsbank van Orange Gym is niet meer weg te denken uit de gym. Met deze verstelbare fitnessbank kun je verschillende spiergroepen trainen zoals je armen, borst, buik en rug te trainen.

image

Balance Board

Train het hele lichaam met dit twist balans bord.

Met deze balanstrainer creëer je thuis eenvoudig een effectieve full-body workout met een hoge fun factor! Het balansbord is het perfecte hulpmiddel om te werken aan meer balans, flexibiliteit een betere coördinatie en conditie. Door de permanente draaibeweging die je op het bord uitvoert en het balanceren worden je core, rug-, buik-, en beenspieren geactiveerd.

Verkrijgbaar in meerdere kleuren.

image

Hex Dumbbells

Een dumbbell met een speciale hexagon vorm

Door te trainen met losse gewichten kan je effectief je hele lichaam versterken. Dankzij de ontelbare oefeningen kan je gemakkelijk elke spier in jouw lichaam trainen. Het unieke uiterlijk van deze dumbbell, namelijk de zeshoekige hexagon uiteinden zorgen ervoor dat de dumbbells niet wegrollen tijdens de workout. Zo kan je met een gerust hart de hex dumbbells gebruiken tijdens het opdrukken.

Verkrijgbaar in meerdere gewichten.

image

Vinyl Kettlebells

Kettlebell met vinyl coating beschermt de vloer

De Vinyl kettlebell van Orange Gym is gemaakt van gietijzer en is voorzien van een vinyl coating. Hierdoor heb je een stevige en comfortabele grip én wordt tevens je vloer beschermd tegen stoten.  De kettlebells van Orange Gym zijn verkrijgbaar in verschillende gewichten en daarom geschikt voor zowel beginners als ervaren sporters.

Verkrijgbaar in meerdere gewichten.

image

ProRecover EMS Trainer

Snel herstel en verbeterde sportprestaties

Met de spierstimulator van Orange Gym kan je sneller herstellen en je sportprestaties verbeteren. Het apparaat is een EMS-systeem, deze technologie stimuleert beweging door elektrische impulsen, waardoor de bloedsomloop gestimuleerd wordt. Goede bloedcirculatie helpt het lichaam sneller te herstellen, mobiliteit te verbeteren, zwellingen te verminderen en spierpijn te voorkomen.

image

Klant worden?

Wil je klant worden bij Orange Planet en wens je meer informatie?
Bel 0162 38 44 22 of stuur een mail naar [email protected]

Al klant?

Ben je reeds klant bij Orange Planet?
Bestel je Orange Gym artikelen op ons B2B Portal YelloWWeb.nl