Plafor

Maak hieronder kennis met de bestellers van Plafor. Door afval op de juiste manier te sorteren en te recyclen beschermen we het milieu. Met de producten van Plafor wordt afval scheiden net een stukje makkelijker en overzichtelijker.

PLAFOR PRULLENBAK

Ideaal voor afvalscheiding in elke ruimte

Afval scheiden is nog nooit zo eenvoudig geweest, dankzij de Plafor prullenbakken. Met deze handige recycle bakken kun je thuis, op werk of op school moeiteloos afval sorteren zoals papier, metaal, plastic, glas en organisch. Bovendien zijn de bakken beschikbaar in diverse kleuren en formaten.

image

PLAFOR PRULLENBAK STICKERS

Overzichtelijk en gemakkelijk afval scheiden

Met behulp van de 10 prullenbak stickers kun je duidelijk aangeven welk type afval in de bak hoort. Iedere kleur correspondeert met een specifieke categorie van afval. Voor elk soort afval is er een sticker, hierdoor is het altijd duidelijk welk soort afval in welke bak moet. Een geweldige toevoeging aan de Plafor prullenbakken!

image

PLAFOR PRULLENBAK HOUDER

Alles op één plek

Dankzij deze plastic standaard blijven jouw Plafor recycle vuilnisbakken netjes op hun plek en stabiel. De standaard is verkrijgbaar in verschillende maten en biedt ruimte voor 2 tot 3 afvalbakken. Een uitstekende aanvulling op de Plafor prullenbakken.

image

KLANT WORDEN?

Wil je klant worden bij Orange Planet en wens je meer informatie?
Bel 0162 38 44 22 of stuur een mail naar [email protected]

AL KLANT?

Ben je reeds klant bij Orange Planet?
Bestel je Plafor artikelen op onze B2B Portal YelloWWeb.nl