Root Slayer

Maak hieronder kennis met de bestsellers van Root Slayer.

Root Slayer Tuinschep

Zelfs bij een harde, droge grond gemakkelijk in gebruik!

De tuinschep is voorzien van een speciaal gevormd blad met ultrascherpe tanden. Hierdoor kom je nog gemakkelijker door de grond heen en kun je gemakkelijk graven, zagen, ontwortelen, verplaatsen en planten. De schep is lichtgewicht en eenvoudig te hanteren dankzij de 360° handgreep.

image

Root Slayer Edger

Maakt tuinieren een makkie!

Deze halvemaanvormige tuinschep is voorzien van vlijmscherpe mes tanden. Hiermee glijd de schep gemakkelijk door wortels heen, zelfs bij een harde, droge grond! Zo kun je in enkele minuten een plant ontwortelen, verplaatsen en opnieuw planten.

image

Root Slayer Tuinschep massieve versie

Het kleine broertje van de Root Slayer tuinschep

De kleine kop is ideaal voor precisie werk in bijvoorbeeld bloemenbedden en kleinere ruimtes. De scheppen zijn gemaakt van stevig koolstofstaal en zijn slijtvast, ideaal als je vaak tuiniert!

image

Root Slayer Tuinschep handformaat

De Root Slayer maar dan in handformaat

Ook dit tuinschepje is voorzien van een speciaal gevormd blad met scherpe tanden, zodat je extra kracht hebt om het plantenschepje diep in de aarde te duwen. Tuinieren wordt een waar genoegen!

 

image

Root Slayer Edged Shovel

Een tuinschep met een extra groot blad voorzien van voetsteunen

Deze schep heeft een breder gevormd blad dan normaal en een iets meer opengewerkte vorm, het beste te vergelijke met een zandschep van vroeger. Door dit blad is de schep extra stevig en kun je hem voor alle oppervlakken gebruiken. Met de voetsteunen kun je extra veel kracht zetten.

 

image

KLANT WORDEN?

Wil je klant worden bij Orange Planet en wens je meer informatie?
Bel 0162 38 44 22 of stuur een mail naar [email protected]

AL KLANT?

Ben je reeds klant bij Orange Planet?
Bestel je Root Slayer artikelen op onze B2B Portal YelloWWeb.nl