TMX

Maak hieronder kennis met de bestsellers van TMX.

TRIGGER ORIGINAL

Het hulpmiddel tegen spierpijn

Na langdurig zitten, intense workouts, of onjuiste belasting kunnen triggerpoints ontstaan of verdikken in je lichaam, wat leidt tot pijnlijke spanning. Dankzij de Trigger Original Plus kun je zelf je spierpijn behandelen. De kop van 3 cm werkt net als de duim van een fysiotherapeut waardoor de bloedcirculatie wordt bevorderd en spierspanningen worden verminderd.

image

TRIGGER PILLOW

Het ergonomische kussen voor de perfecte nachtrust

Dit hoofdkussen geeft je een ongeĆ«venaarde ondersteuning om je te helpen elke ochtend verfrist en uitgerust wakker te worden. De Trigger Pillow van TMX heeft geĆÆntegreerde geltriggers. Deze triggers geven tijdens het slapen een lichte druk en stimuleren zo jouw spieren en het zenuwstelsel, met als resultaat: een betere ontspanning.

image

PARA BACK TRIGGER

Behandeling voor pijnlijke spierknopen

Rugpijn strekt zich vaak uit over een groot deel van de rug, met de TMX PARA Back Trigger kun je jouw pijnzones, zowel links als rechts van de wervelkom, triggeren. Door jezelf een diepe langdurige acupressuur behandeling te geven worden blokkades, spierspanningen en myofasciale verklevingen verholpen.

image

META VOET TRIGGER

Triggeren, mobiliseren en rekken

De META Voet Trigger is de sleutel tot verlichting van voetklachten en verbeterde lichaamshouding. Dit eenvoudig te gebruiken hulpmiddel helpt bij problemen zoals hielspoor en artrose, en bevordert je looppatroon. Door gebruik te maken van de 3-stapsmethode; Triggeren, Mobiliseren en Rekken worden voetproblemen snel en gemakkelijk verholpen.

image

KLANT WORDEN?

Wil je klant worden bij Orange Planet en wens je meer informatie?
Bel 0162 38 44 22 of stuur een mail naar [email protected]

AL KLANT?

Ben je reeds klant bij Orange Planet?
Bestel je TMX artikelen op onze B2B Portal YelloWWeb.nl