Onze Wonder Core producten

Maak hieronder kennis met de bestsellers van Wonder Core.

Wonder Core Smart

Sporten was nog nooit zo gemakkelijk!

De Wondercore Smart richt zich op training van de bovenste, middelste, onderste en schuine buikspieren. Geweldig voor beginners. Gebruik de weerstand van de Wondercore om te spotten. Het voelt alsof de handen van een personal trainer je bij elke herhaling omhoog helpen. Train je armen, benen en kernspieren en doe cardio in het comfort van je eigen huis.

Inclusief instelbare weerstand met indicator.

image

Wonder Core Rock n Fit

Meer dan 500 aanspanningen per minuut

De trilplaat is voorzien van een trainingsstoel met handgrepen en weerstandsbanden. De vibratietechnologie is wetenschappelijk bewezen en zorgt ervoor dat spieren automatische aanspannen, vet verbrand en de bloedcirculatie wordt verbeterd. Iedereen kan het apparaat gebruiken en heeft keuze uit 5 trainingsprogramma’s en 20 niveaus.

image

Wonder Core 2 Fitness Device

Krijg je gehele bovenlichaam fit met dit 6-in-1 fitnessapparaat

Train je buikspieren, borst, rug, schouders, biceps en triceps met hetzelfde apparaat! Je kunt het trainingsniveau zelf kiezen door te trainen met 2, 1 of geen weerstandveren, zo creëer je eigen, ideale training.

image

Wonder Core EPP Peanut

Vermindert klachten

De Wonder Core Peanut Massage Bal heeft een unieke vorm en is geschikt voor veel verschillende fitness en fysiotherapie oefeningen. Deze dubbele bal wordt vooral gebruikt voor het trainen en verbeteren van de balans en coördinatie. Populaire oefeningen met de Peanut Bal zijn; pec stretching, neck release en quadriceps massage.

Verkrijgbaar in verschillende formaten.

image

Wonder Core Massage Roller

Verhoogt de effectiviteit van een massage

Door de Wonder Core Massage Roller te gebruiken wordt de doorbloeding en ontspanning van de spieren verbeterd. De Massage Roller is de beste manier om blessures te voorkomen en sneller te herstellen na een blessure. Populaire oefeningen met de Massage Roller zijn; de it band release, de calf massage en de neck release.

Verkrijgbaar in verschillende varianten.

image

Wonder Core Mini step

Verbeter je coördinatie en uithoudingsvermogen 

Door de step op en af te stappen verbeter je je conditie. De anti slip onder- en bovenkant  zorgt ervoor dat de Mini Step stabiel en stevig blijft staan. Je kunt tijdens je trainging kiezen uit 3 hoogte niveaus, hoe hoger, hoe zwaarder de training. De Wonder Core Mini Step is een mooie toevoeging aan je Aerobics of Zumba training.

image

Wonder Core Gym Ball

Ideaal voor fitness oefeningen

De Wonder Core Gym Bal is ideaal voor sit-ups, rugoefeningen en algemene fitnesstraining, maar ook om de stabiliteit van je romp te vergroten en om verschillende aerobics- en fysiotherapie oefeningen uit te voeren. De Gym bal is gemaakt van een anti-burst kwaliteit voor optimale veiligheid.

Verkrijgbaar in verschillende formaten.

image

KLANT WORDEN?

Wil je klant worden bij Orange Planet en wens je meer informatie?
Bel 0162 38 44 22 of stuur een mail naar [email protected]

AL KLANT?

Ben je reeds klant bij Orange Planet?
Bestel je Wonder Core artikelen op ons B2B Portal YelloWWeb.nl