Ben jij klaar voor een frisse start?

Orange Planet Improve your home Tips

Het is langer licht, de zon schijnt steeds vaker en de temperaturen worden aangenamer. Ja, de zomer komt er weer aan. Veel mensen gaan nu vaker lekker naar buiten om van het mooie weer te genieten. Kortom, dit is het perfecte moment om de tuin en het huis klaar te maken voor het zomerseizoen.  

Bereid jezelf voor op de zomer 

Men begint in het voorjaar meestal met het schoonmaken van het hele huis. Maar de tuin en kleine klusjes in en om het huis kunnen dan ook zeker aangepakt worden. Denk aan het weghalen van oude takken, onkruid wieden, nieuwe planten in de tuin plaatsen, maar ook verfklussen, reparaties en andere klussen. Gelukkig zijn er momenteel vele handige producten op de markt die het tuinieren en klussen gemakkelijker én leuker maken.  

Is jouw assortiment er klaar voor? 

Met de zomer in zicht vragen wij ons af of jouw assortiment goed voorbereid is op het tuinieren en klussen? We denken graag met je mee en daarom delen wij onze best-selling tips met je. 

Bestsellers tuinieren: 

 • Flexi Point Sprinkler
  De ideale sproeier voor de tuin. De twee losse sproeiers met ieder twaalf apart instelbare sproeikoppen waardoor water bespaard kan worden.
 • Stackable Planter
  Verticaal tuinieren. Heel leuk voor op een klein balkon of in een kleine tuin.
 • Miracle Door
  Houd insecten buiten. Deze revolutionaire magnetische hordeur is gemaakt van duurzaam nylon gaas en wordt geleverd met 18 magneten die ervoor zorgen dat de hordeur op zijn plaats gehouden wordt.

Bestsellers Klussen 

 • Fix Tape
  Reparatieklusjes in en om huis worden nu wel héél makkelijk. Met Fix Tape zijn een lek, scheur of gat namelijk zo gemaakt.
 • Magic Paint Pro
  Geen druppels en geen spetters meer zoals met de ouderwetse rollers of kwasten. Bovendien is de verfklus in een mum van tijd geklaard.
 • Clever Buddy
  De 17-in-1 Multitool. Bevat de meest gebruikte gereedschappen voor huishoudelijk gebruik.

Binnen no time het huis en de tuin zomerklaar! 

Onze bestsellers kan je nu als speciale Tuin & Klussen aanbieding inkopen. Neem voor de speciale actieprijzen en mogelijkheden contact op met Niels Verheijen, onze Salesmanager. Of plaats meteen een bestelling via onze online B2B portal YellowWeb.nl.

Ben je benieuwd naar ons hele assortiment? Neem dan een kijkje op Yellowweb.nl