Black Friday komt er bijna aan

Black Friday, wat voorheen echt een Amerikaanse aangelegenheid was wordt met het jaar populairder in Nederland. Zo zijn in de afgelopen drie jaar de zoekopdrachten op Black Friday bijna verdrievoudigd. Bovendien is het afgelopen jaar, mede dankzij Corona, online shoppen populairder dan ooit. Redenen genoeg om jouw winkel hier goed op voor te bereiden.

Read this article in English here.

Populaire winkel dag

De dag na Thanksgiving is traditiegetrouw Black Friday. Deze dag valt dit jaar op vrijdag 27 november. Het is een populaire winkel dag omdat veel winkels hun klanten dan spectaculaire kortingen geven op producten uit het assortiment. Omdat de dag net voor de feestdagen valt is het ook in steeds Nederland populairder om dan cadeaus te kopen.

Bovendien shoppen de sint en kerstman de laatste jaren steeds meer online, mede door het coronavirus zal het dit jaar niet anders zijn.

Super Black Friday deals

Ondanks dat het nog even duurt voordat het Black Friday is, is een goede voorbereiding het halve werk. Speciaal voor deze dag hebben wij vanaf morgen, vrijdag 16 oktober, voor al onze klanten exclusieve deals op geselecteerde producten.

Wat dacht je van Spin Tip, de populaire oorsmeer verwijderraar of de sheetmasks van MY21 boordevol voedende ingrediƫnten. Ook hebben we mooie duurzame, wasbare en herbruikbare mondkapje van Koziol in ons assortiment, die wellicht binnenkort onmisbaar zijn. Ook producten om het huis knus en warm te maken voor in de koude herfst- en wintermaanden, zoals een hoofdkussen van Konbanwa of een mini heater hebben nu een speciale prijs.

1. Spin Tip Oorsmeerverwijderingssysteem
2. Magic Stitch Handnaaimachine
3. MY21 Sheetmasks 10-packs
4. Koziol Community Mask Duurzaam en herbruikbaar mondkapje
5. Eco Mini Heater Stopcontact mini verwarming
6. Konbanwa Microfibre Contour Pillow Schoudercontour hoofdkussen

Maak het assortiment klaar voor Black Friday

Neem voor de speciale actieprijzen en mogelijkheden contact op met Niels Verheijen, onze Salesmanager.

Ben je benieuwd naar ons hele assortiment? Neem dan een kijkje op Yellowweb.nl.