De voorjaarsschoonmaak, ben jij goed voorbereid?

Voorjaarsschoonmaak 2020 onze bestsellers

Langzaam aan blijft het langer licht buiten en wordt het steeds beter weer. Voor veel personen is dit dan ook de perfecte periode om het huis met een voorjaarsschoonmaak klaar te maken voor het mooie weer.

De voorjaarsschoonmaak wordt gemakkelijker

Van oudsher stond de lente in het teken van het opfrissen van het hele huis. De winter werd als het ware weggepoetst en de frisheid van het voorjaar mocht lekker naar binnen komen. Daarvoor kwamen vroeger de mattenklopper, zwabber en ragebol tevoorschijn om het huis goed schoon te maken. Gelukkig zijn er momenteel vele handige producten op de markt die het schoonmaken makkelijker én leuker maken. denk hierbij aan verschillende elektrische apparaten zoals de vaatwasmachine en stofzuiger, maar ook speciale stoffers en doekjes.

Is jouw assortiment er klaar voor?

Met de komst van de lente vragen wij ons af of jouw assortiment goed voorbereid is op de voorjaarsschoonmaak? We denken graag met je mee en daarom delen wij onze best-selling tips met je.

Bestsellers huishouden:

  • Fresh Air Ball: de trend van het moment zorgt voor een heerlijke geur in het hele huis. Het is een aroma diffuser, luchtverschoner en luchtbevochtiger in één. Dag nare luchtjes, hallo fris huis.
  • Turbo Scrub Basic: handige schoonmaakborstel met roterende kop die al het schoonmaakwerk voor je doet. Zelfs de lastigste en vervelendste plekjes worden weer mooi schoon.
  • Soap Dispensing Brush en Sponge: super gemakkelijk in gebruik. Met deze afwasborstels met borstel- of sponskop én hervulbaar zeep reservoir hoef je nooit meer met vies water af te wassen. Het schoonmaakmiddel kan je direct op het schoon te maken oppervlakte gebruiken. Maakt het schoonmaken easy-peasy.

Bereid jezelf voor op de voorjaarsschoonmaak

Onze bestsellers kan je nu als speciale Spring Cleaning aanbieding inkopen. Neem voor de speciale actieprijzen en mogelijkheden contact op met Niels Verheijen, onze Salesmanager.

Ben je benieuwd naar ons hele huishoudassortiment? Neem dan een kijkje op Yellowweb.nl.