De zomer komt eraan

Als we de temperaturen van de afgelopen weken mogen geloven, belooft het de heetste zomer ooit te worden. Houd je hoofd koel en bereid je voor op de zomer.

Houd je hoofd koel deze zomer

In de zomer zoekt men de verkoeling maar al te graag op. Overdag genieten we aan het zwembad, of aan het strand, maar eenmaal thuis is verkoeling lastiger te vinden. Gelukkig zijn er momenteel vele producten op de markt die het warme weer wat aangenamer maken.

Is jouw assortiment er klaar voor?

Met de komst van de zomer vragen wij ons af of jouw assortiment goed voorbereid is op de warme zomerse dagen? We denken graag met je mee en daarom delen wij onze best-selling tips met je.

Bestsellers zomer:

  • Flexi Wonder Pro: Het is één van de slimste waterslangen op de markt! Flexibel en elastisch, zeer resistent, ondoordringbaar, verliest geen druk én bovendien nooit meer water verspillen.
  • Zaahn Ultra Chill Deluxe: een air cooler, luchtbevochtiger en luchtverfrisser in één. Speciaal ontworpen om verkoeling te geven.
  • Calming Comfort Therma Comfort Neck wrap: een verzwaard en verkoelend nekkussen. Laat het tot twee uur in de koelkast of vriezer rusten om hem lekker koel te gebruiken.
  • HD Glasses: dit is een zonnebril speciaal ontwikkelt voor fel zonlicht. Verscherpt het zicht en verminderd schittering van de zon.
  • Clix Sunglasses: vouwbare zonnebrillen die je vast kan ‘klikken’ op je gezicht of lichaam, zo glijdt de bril nooit weg. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Bereid jezelf voor op de zomerhitte

Onze bestsellers kan je nu als speciale zomerdeals inkopen. Neem voor de speciale actieprijzen en mogelijkheden contact op met Niels Verheijen, onze Salesmanager.

Ben je benieuwd naar ons hele assortiment? Neem dan een kijkje op Yellowweb.nl.