Dit zijn onze new arrivals van augustus 2020

new arrivals aug

Steeds weer iets nieuws

Een nieuwe maand betekent dat er weer nieuwe producten binnenkomen. Welke producten in augustus zijn binnengekomen vertellen we je graag.  Deze maand variëren de nieuwe producten van verschillende sportartikelen zoals dumbbells en fitness apparaten van Wonder Core. Ook hebben we speciale gezichtsverzorgingsproducten binnengekregen die helpen bij het verminderen van huidveroudering. Daarnaast zijn er verschillende artikelen voor in huis binnengekomen zoals een twee-persoons klamboe, een opklapbare tafel, de turbo Scrub, een roterende schoonmaakborstel en een sumo slicer, de handige tool voor in de keuken. Zoals je kan lezen, voor iedereen wat wils,

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan de nieuwe artikelen via deze link: Orange Planet New Arrivals Augustus.

Eerdere new arrivals

Ben je benieuwd naar de producten die vorige maand of de maanden daarvoor nieuw zijn binnen gekomen? Bekijk dan op onze nieuwspagina de new arrivals van voorgaande maanden. 

Meer informatie, of bestellen?

Wil je meer informatie over de producten? Neem dan contact op met ons sales team. Wil je de producten meteen bestellen? Ga dan naar Yellowweb.nl en bestel ze gemakkelijk op onze B2B online portal.

Blijf altijd op de hoogte

Volg je ons al op social media? Daar plaatsen we namelijk altijd als er nieuwe producten zijn binnengekomen. Zo blijf je altijd op de hoogte van ons unieke en verrassende assortiment. En dat is altijd nét even anders!