Dit zijn onze new arrivals van maart 2022

new arrivals aug

Steeds weer iets nieuws

Een nieuwe maand betekent new arrivals. We vertellen je graag meer over de nieuwe producten die zijn binnen gekomen. Deze maand hebben we nieuwe producten van verschillende keukenartikelen zoals de Just Vegan Airfryer en 6-in-1 staafmixer, maar ook de Nicer Dicer Twist en de Gotham Steel low fat contactgrill.

Ook voor alle sportliefhebbers zijn er weer genoeg nieuwe sportartikelen binnen gekomen. Een roeitrainer van Total Fit Flex, de FITT curve, een opblaasbaar trainingssysteem en de Core Shaper, een buikspiertrainer. voor iedereen wat wils.

Benieuwd naar de nieuwe producten? Bekijk dan de nieuwe artikelen op YelloWWeb.nl.

Eerdere new arrivals

Nieuwsgierig naar de producten die vorige maand of de maanden daarvoor nieuw zijn binnengekomen? Bekijk dan op onze nieuwspagina de new arrivals van de voorgaande maanden. 

Meer informatie, of bestellen?

Wil je meer informatie over de producten? Neem dan contact op met ons sales team. Wil je de producten meteen bestellen? Ga dan naar Yellowweb.nl en bestel ze gemakkelijk op onze B2B online portal.

Blijf altijd op de hoogte

Volg je ons al op social media? Daar plaatsen we namelijk altijd als er nieuwe producten zijn binnengekomen. Zo blijf je altijd op de hoogte van ons unieke en verrassende assortiment. En dat is altijd nét even anders!