Dit zijn onze new arrivals van Oktober 2021

Steeds weer iets nieuws

Een nieuwe maand betekent new arrivals. We vertellen je graag meer over de nieuwe producten die in oktober binnen zijn gekomen. Deze maand hebben we nieuwe producten van verschillende sportartikelen zoals de Wonder Core – Slide Fit en de Backlounge. Ook hebben we verschillende tuinscheppen van het merk Root Slayer binnen. Daarnaast hebben we ook de Mesa Living – Glow in the dark deken nieuw binnen. Zoals je kunt lezen, voor iedereen wat wils.

Benieuwd naar de nieuwe producten? Bekijk dan de nieuwe artikelen op YelloWWeb.nl.

Wonder Core assortiment

Sporten was nog nooit zo makkelijk geweest met de nieuwe producten van Wonder Core. Vorm en versterk je hele lichaam met de veelzijdige sportproducten. Dit is ideaal voor verschillende fitness oefeningen. Bovendien helpen de sportartikelen bij het verminderen van klachten.

Eerdere new arrivals

Nieuwsgierig naar de producten die vorige maand of de maanden daarvoor nieuw zijn binnengekomen? Bekijk dan op onze nieuwspagina de new arrivals van de voorgaande maanden. 

Meer informatie, of bestellen?

Wil je meer informatie over de producten? Neem dan contact op met ons sales team. Wil je de producten meteen bestellen? Ga dan naar Yellowweb.nl en bestel ze gemakkelijk op onze B2B online portal.

Blijf altijd op de hoogte

Volg je ons al op social media? Daar plaatsen we namelijk altijd als er nieuwe producten zijn binnengekomen. Zo blijf je altijd op de hoogte van ons unieke en verrassende assortiment. En dat is altijd nét even anders!