Dit zijn onze new arrivals van september 2020

 

Steeds weer iets nieuws

Een nieuwe maand betekent dat er weer nieuwe producten binnenkomen. Welke producten in september zijn binnengekomen vertellen we je graag.  Deze maand variëren de nieuwe producten van verschillende keukenartikelen zoals de Nicer Dicer Quick, Alda prullenbakken en BEEM koffie- en thee apparaten. Ook hebben we nieuwe kleuren van de Squat ‘N Go binnen gekregen. Die zijn vanaf nu ook verkrijgbaar in het Groen, Blauw en Roze. Daarnaast zijn er nog verschillende andere producten binnengekomen zoals een stoomdroger, een elektrische krasverwijderaar, een magnetisch raamhor, een zwemvin, een kniekussen, de populaire cool down towels, en Celltone sheetmasker.  Zoals je kan lezen, voor iedereen wat wils.

Ben jij nieuwsgierig geworden? Bekijk dan de nieuwe artikelen via onze folder of op onze b2b portal YelloWWeb.nl

Eerdere new arrivals

Ben je benieuwd naar de producten die vorige maand of de maanden daarvoor nieuw zijn binnen gekomen? Bekijk dan op onze nieuwspagina de new arrivals van voorgaande maanden. 

Meer informatie, of bestellen?

Wil je meer informatie over de producten? Neem dan contact op met ons sales team. Wil je de producten meteen bestellen? Ga dan naar Yellowweb.nl en bestel ze gemakkelijk op onze B2B online portal.

Blijf altijd op de hoogte

Volg je ons al op social media? Daar plaatsen we namelijk altijd als er nieuwe producten zijn binnengekomen. Zo blijf je altijd op de hoogte van ons unieke en verrassende assortiment. En dat is altijd nét even anders!