Een sportieve samenwerking met Maud Horvers

Afgelopen zomer werd aan ons gevraagd of we bereid waren om het inloopshirt van Maud Horvers, een veelbelovend handbaltalent uit Dongen, te sponsoren. Het was voor ons onmogelijk om zo’n kans te laten liggen wanneer een Ambitieus, Sportief en Gedreven persoon zich bij ons meldt. Dit zijn namelijk allemaal punten die wij ook nastreven met onze webshop Orangeshop.eu

Groot Dongens handbaltalent

Maud is 17 jaar en speelt voor de huidige handbal kampioen; VOC uit Amsterdam-Noord. Afgelopen zomer had Maud geen tijd voor vakantie of feestjes, ze speelde namelijk voor het Nederlands elftal onder 17. Zo vertegenwoordigde ze ons land op het EK in Podgorica de hoofdstad van Montenegro. Nu dat de scholen weer begonnen zijn zit ze doordeweeks op de Handbalacademie in Papendal, een samenwerking tussen de Handbalbond en NOC*NSF waar talentvolle handballers fulltime kunnen trainen. Ook volgt ze daarnaast nog een opleiding aan de Johan Cruyff Academy, hier hebben sporters de kans om hun topsport te combineren met een studie in de richting van Sport Marketing. Iemand die niet graag stil zit dus.

Maud: Stil zitten? Dat doe ik zeker niet.

Sponsoring

Met trots staat nu op haar shirt OrangeShop.eu en op de achterzijde onze mooie fitness merken die wij vertegenwoordigen: Orange Gym, Iron Gym en Wonder Core. We moedigen je aan om haar sportieve prestaties in de komende periode te volgen. Daarnaast staat er voor onze webshop, OrangeShop.eu, nog een aantal leuke projecten samen met Maud op het programma. 

https://www.instagram.com/maudhorverss/