Even voorstellen, onze nieuwe stagiaires

Graag stellen we onze nieuwe stagiaires Bram en Sepp even voor!

Bram

Hoi allemaal, ik ben Bram, 22 jaar en ik volg de opleiding Marketing management, Associate degree aan het Avans in Den Bosch. Dit is een 2-jarige hbo-opleiding met daarin veel praktijkgerichte opdrachten en projecten. Tijdens mijn stage bij Orange Planet ga ik mij bezighouden met een nieuwe doelgroep voor het B2B platform Yellowweb. Het is aan mij de opdracht om onderwijsinstellingen te gaan onderzoeken met interessante vraagstukken zoals welke afvalstromen aanwezig zijn, of er al recycling plaatsvindt en welke producten hiervoor worden gebruikt. Voor deze opdracht zoek ik onderwijsinstellingen, verenigingen, stichtingen en bedrijven in Nederland, die een enquête willen invullen over recyclen en daarbij aanverwante artikelen.

Ben jij geïnteresseerd in maatschappelijk verantwoord ondernemen en wil jij binnen jouw organisatie ook stappen maken op het gebied van mvo of heb je dit al gedaan? Vul dan deze survey in! https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=WAvFh_IuPUKk2x-nyE78-klesLbh09FGsz9sxtKhms9URUlORFc1N0Q2OUNLTzFESFk2MVhRWlVDUS4u

Sepp

Ik ben Sepp. Ik zit nu in het examenjaar van de mavo op het Cambreur College in Dongen. Na mijn school ga ik de mbo opleiding handel en ondernemen volgen op de Rooie Pannen in Tilburg. Een week stage lopen bij Orange Planet sluit dan ook goed aan bij mijn vervolgopleiding. Tijdens mijn stage heb ik meegekeken met magazijn, marketing, verkoop en inkoop. Ik ben samen met Niels, sales manager bij Orange Planet, naar station88 geweest. We hebben daar een workshop gevolgd ‘Onweerstaanbaar Ondernemen’. Een workshop gericht op het laten groeien van het klantenbestand door de WOW factor te realiseren. Daarnaast heb ik de nodige werkzaamheden mogen uitvoeren voor Orange Planet en voor de webwinkel OrangeShop.eu. Het was een leuke en vooral leerzame week bij Orange Planet waarbij ik mooie stappen heb gemaakt.