Fitness Week is gestart!

Fitness week Orange Planet

Deze week is het Fitness week bij Orange Planet, dit betekent dat er speciale deals zijn voor diverse populaire fitnessproducten. Bereid je sportassortiment uit met onze selectie fitness accessoires.

Thuis sporten is de norm

Thuis lekker fit blijven is in deze tijd ongekend populair. Even buiten een rondje hardlopen, of thuis een les volgen via YouTube of het kanaal van de sportschool. Het wordt ons heel gemakkelijk gemaakt om thuis in beweging te blijven. Er worden lessen gegeven die zonder materiaal uit te voeren zijn, maar soms is het ook fijn om die thuis workout net wat intensiever en effectiever te maken. Zeker nu. Want de kans groot is dat het thuis sporten langer populair zal blijven.

Superdeals

De afgelopen weken hebben wij dan ook de verkoop van fitness accessoires en materialen flink zien stijgen. Daarom start vandaag op 11 mei onze Fitness week. Tijdens deze actieweek hebben we speciale deals op diverse populaire fitness producten.

Onze superdeals:

  • Iron Gym Speed Rope: verstelbaar springtouw. Maakt van elke training een intensievere conditietraining.
  • Abtronic X8: ems trainer. Traint buikspieren automatisch. Kan gemakkelijk onder kleding gedragen worden.
  • Iron Gym Triggerpoint Roller: masseer je lichaam intensief voor of na een training en help je benen sneller te herstellen.
  • Iron Gym Massage Roller: masseer je lichaam intensief voor of na een training en help je benen sneller te herstellen.
  • Velform Sauna Reducer belt: Afslank belt. Zorgt ervoor dat een workout intensiever wordt en er meer centimeters verloren gaan op de buik en in de taille.

Maak het fitness assortiment compleet

 Neem voor de speciale actieprijzen en mogelijkheden contact op met Niels Verheijen, onze Salesmanager.

Ben je benieuwd naar ons hele fitness & sport assortiment? Neem dan een kijkje op www.Yellowweb.nl.