HO HO HO Happy Holidays, ben jij er klaar voor?

Wat kijken wij uit naar de laatste maand van het jaar, de feestmaand. Dat is waar december bekend om staat. Zeker in deze gekke tijd zijn sinterklaas, kerst en oud en nieuw dagen waar we erg naar uit kijken.

Vernieuwde YelloWWeb.nl

Afgelopen weken hebben wij hard gewerkt om onze vertrouwde B2B portal YellowWeb.nl in een nieuw jasje te steken. En hoe! We zijn super trots op het resultaat. Heb jij onze nieuwe portal al bekeken?

Happy Holidays deals

Om te vieren dat we een nieuwe webshop hebben én om je alvast voor te bereiden op de feestdagen hebben wij vanaf vandaag, donderdag 26 november voor al onze klanten exclusieve deals op geselecteerde producten. Zodat ook jouw assortiment helemaal klaar is voor de feestelijke december maand.    

Wat dacht je van leuke cadeaus voor kinderen zoals Zoom Tube, de multidimensionale racebaan, of Flippeez, de gezellige bewegende kindermutsen in de vorm van een monster, puppy en aap. Ook met een hoover voetbal maak je kinderen en volwassenen blij.

Omdat de tijd van het jaar ook bekend staat om lekker en gezellig eten hebben we ook kookgerei uitgekozen die het koken gemakkelijk en leuk maken. Snijd snel en gemakkelijk groente en fruit met de Nicer Dicer Quick, ideaal voor op tijdens het gourmetten of op de Cook It, en maak je salades extra feestelijk met de Super Julietti spiraalsnijder.

Met de Happy Holidays deals heb je alles dat nodig is voor de feestdagen.

  1. Flipeez Warme bewegende kindermutsen
  2. Super Julietti Spiraalsnijder
  3. Cook It mini kookplaat
  4. Nicer Dicer Quick Handformaat snijmachine
  5. Relaxdays Led Hoover Footbal Air voetbal voor in huis
  6. Zoom Tube Gave multidimensionale racebaan

Maak het assortiment klaar voor de feestdagen

Neem voor de speciale actieprijzen en mogelijkheden contact op met Niels Verheijen, onze Salesmanager.

Ben je benieuwd naar ons hele assortiment? Neem dan een kijkje op YelloWWeb.nl.