Het eerste herbruikbare én duurzame mondmasker op de Nederlandse markt!

koziol community mask 2

De corona lockdown wordt langzaamaan versoepeld maar toch lijkt de wereld te veranderen in een maatschappij waarin het dragen van een mondmasker normaal zal worden. Op sommige plaatsen zal het zelfs verplicht zijn. Helaas zorgen wegwerpmaskers voor veel afval. Daarnaast zijn stoffen maskers ook slechts 4 uur beschermend. Dat wil zeggen dat ze na die 4 uur eigenlijk vervangen moeten worden. Om die redenen is het duurzame, comfortabele en herbruikbare masker van Koziol dé oplossing voor jong en oud! 

koziol community mask 1

Community masker 

Het Koziol >>HI Community Mask is een licht en comfortabel mondkapje gemaakt van Thermoplastisch elastomeer – een elastische kunststof – en is comfortabel te dragen als men onderweg is, aan het werk is, gaat winkelen, of naar buiten gaat. Door het dragen van dit duurzame masker toon je jouw sociale verantwoordelijkheid en bescherm je jezelf en jouw omgeving. Het masker vermindert de verspreiding van deeltjes en verkleint de kans op infectie voor anderen en tegelijkertijd beschermt het de drager tegen het onzorgvuldig aanraken van het gezicht en daarmee tegen zelf infectie. Als alternatief voor wegwerpmaskers zijn deze maskers – die effectief de neus en mond bedekken – bedacht, rekening houdend met alle criteria voor het juiste gebruik van dergelijke gezichtsbescherming. Het mondkapje zit dankzij het speciale ontwerp en materiaalkeuze de vraag naar medische mondkapjes niet in de weg. 

koziol community mask 3

Ecovriendelijk en herbruikbaar mondkapje 

De mondkapjes zijn zeer eenvoudig te gebruiken. Dankzij het flexibele, kunststof materiaal en de bijgeleverde elastische en verstelbare band kan het masker op elk gezichtsformaat aangepast worden en comfortabel gedragen worden. Bovendien bieden de maskers de mogelijkheid om het filter na gebruik te vervangen. Grote ovaalvormige wattenschijfjes – die te koop zijn bij elke supermarkt of drogisterij – kunnen als filter gebruikt worden. Daarnaast zijn de maskers gemakkelijk met de hand of in de vaatwasser te reinigen volgens de geldende gezondheidsadviezen, ook kunnen ze gesteriliseerd worden op 100 graden én drogen ze zeer snel. 

koziol community mask 4

Gemaakt in Duitsland  

Het Duitse merk Koziol trok begin dit jaar op diverse beurzen de aandacht door zijn nieuwe collecties gemaakt van gerecycled plastic. Het nieuwe materiaal, ontwikkeld door het interne laboratorium, is gebruikt om hoogwaardige maskers te maken die gemakkelijk gebruikt kunnen worden in het dagelijks leven.  

Koziol, opgericht in 1927, is een familiebedrijf dat sinds de oprichting diverse design awards gewonnen heeft en maakt producten voor in het interieur met een originele vormgeving.  

Koziol >>HI Community Mask, een samenvatting: 

  • Gemaakt van gerecyclede materialen,  
  • Herbruikbaar en gemakkelijk te reinigen, 
  • Gemaakt in Duitsland, 

Distributie, meer informatie & verkoopprijs: 
Koziol >>HI Community Mask wordt op de Nederlandse markt gebracht door Orange Planet B.V. uit Dongen. Dit product is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zwart, blauw, grijs en roze, en is te koop via verschillende online verkooppunten zoals ecomaskers.nl, yellowweb.nl en binnenkort ook bol.com.  

Verkoopprijs consument: 
Koziol >>HI Community Mask €29,95/ masker en 1 filter.