Wat is nieuw? Onze new arrivals van juli 2020

new arrivals july - orange planet

Steeds weer iets nieuws

Elke maand komen er bij ons weer nieuwe artikelen binnen. Daar houden we je graag van op de hoogte. Deze maand variëren de nieuwe producten van verschillende massage apparaten van ons eigen Orange Care Label, een 8-in-1 trainingsapparaat, verschillende dumbbells, een mooie collectie recycle afvalbakken en andere tuin tools. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan de nieuwe artikelen via deze link: Orange Planet New Arrivals Juli.

Eerdere new arrivals

Ben je benieuwd naar de producten die vorige maand of de maanden daarvoor nieuw zijn binnen gekomen? Bekijk dan op onze nieuwspagina de new arrivals van voorgaande maanden. 

Meer informatie, of bestellen?

Wil je meer informatie over de producten? Neem dan contact op met ons sales team. Wil je de producten meteen bestellen? Ga dan naar Yellowweb.nl en bestel ze gemakkelijk op onze B2B online portal.

Blijf altijd op de hoogte

Volg je ons al op social media? Daar plaatsen we namelijk altijd als er nieuwe producten zijn binnengekomen. Zo blijf je altijd op de hoogte van ons unieke en verrassende assortiment. En dat is altijd nét even anders!