Op zoek naar innovatie op de WebWinkelVakdagen

Op 23 en 24 januari vond opnieuw de WebWinkelVakdagen plaats, het grootste e-commerce evenement in de Benelux. Onze collega’s Marina, Leone en Ralf waren aanwezig om de beurs te verkennen en nieuwe inspiratie op te doen.

Wat zijn de WebWinkelVakdagen?

Op de WebWinkelVakdagen vind je oplossingen en inspiratie op het gebied van digital commerce, door te praten met exposanten, lezingen bij te wonen en te netwerken met andere professionals. Elk jaar zijn er nieuwe ontwikkelingen en innovaties om over te leren. Het is daarom belangrijk om deze trends te volgen en jezelf te vernieuwen. Via deze beurs blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de wereld van e-commerce.

Een inspirerende dag

Met z’n drieën hebben we de beurs op dinsdag 23 januari bezocht. Zodra je de beurs binnen komt beland je in een wereld waar alles draait om e-commerce. Alles wat je nodig kan hebben voor je webwinkel staat hier, zo staan er marketing bureaus, logistieke dienstverleningen, software development, en nog veel meer exposanten. Tijdens ons bezoek hebben we ons vooral gefocust op social media marketing en hebben we nieuwe inzichten opgedaan door met een aantal professionals te praten.

De dag bood een unieke kans om te leren van experts en de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van digital commerce te verkennen. Het was een inspirerende dag vol met innovatieve oplossingen en inspiratie.