Orange Planet’s top 30!

De Orange Planet Top 30, dé is de lijst met onze 30 populairste artikelen van dit moment! Deze lijst met toppers is samengesteld door jullie interesse! Ben je benieuwd naar de hitlijst met onze 30 bestsellers? Bekijk hem op onze b2b portal YelloWWeb.nl of lees gauw verder!

YelloWWeb.nl is onze B2B online portal waar je de uniekste en populairste consumentenproducten kunt inkopen. Met een ruim assortiment, Fitness & sport, Verzorging & gezond, Keuken & wonen, Huishouden, Gadgets & hobby artikelen is er altijd een geschikt product beschikbaar. De producten zijn allemaal leuk, innovatief en nét even anders.

Onze top 30 hitlijst!

We houden je niet langer in spanning, De populairste producten komen uit veel verschillende categorieën, maar het zal geen verassing zijn dat een groot deel van de bestsellers uit ons Fitness & sport assortiment komt. Bekijk hieronder de Orange Planet top 30

Het top assortiment

Het zal geen verassing zijn dat ook deze keer de lijst vol staat met home fitness producten. Zo is de Iron Gym Speed Abs een blijvertje op de lijst. Ook de Rock Gym en de Orange Gym X-Bike Pro zijn weer van de partij.

Maar staan er ook nieuwkomers op de lijst? Jazeker! Denk aan de Hoodie Plaid, de Vibroshaper Belt, de Orange Donkey Magic Super Slicer en de Orange Donkey Doohickey telefoon- en tabletstandaard. En dat is nog niet alles, er is namelijk nog veel meer. Ook zien we in deze lijst steeds meer huishoudartikelen voorbij komen zoals de Turbo Scrub Basic, de Aqua Laser Turbo Duster en de Hurricane Floating Mop. Vind je in de top 30 een product dat je graag wil inkopen? Wacht dan niet te lang, want deze populaire items zijn zó uitverkocht.