Recycle prullenbakken voor clubs en verenigingen

De afgelopen tijd hebben wij met trots meerdere scholen en verenigingen in de omgeving van Dongen blij gemaakt met recycle prullenbakken. Als bedrijf willen we niet alleen onze zakelijke doelen bereiken, maar ook aan onze doelen van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) werken. Hiermee creëren we een goede toekomst voor de jeugd en het bevorderen we het milieubewustzijn.

Recycle prullenbakken

In de afgelopen maanden hebben we met veel enthousiasme samengewerkt met diverse scholen, verenigingen in de regio Dongen. Zo hebben we recycle prullenbakken geplaatst bij; voetbalverenigingen V.V. Olympia ‘60 en DVVC, hockey vereniging MHC Liberty, Scouting Rijen en Stormvogels, basisschool J.J. Anspach en Biezenkring en kinderopvang De Tovertuin. Maar ook is sinds kort voetbalvereniging V.V. ONI van de partij. We hebben recycle prullenbakken geleverd om de verenigingen te ondersteunen bij het scheiden van afval en een duurzame levensstijl aan te moedigen.

MVO

Bij Orange Planet staan we voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. In 2020 ontvingen we voor het eerst de MVO-verklaring. We zijn ook erg trots dat we in 2023 opnieuw herkeurd zijn, en we voor de tweede keer deze belangrijke verklaring in ontvangst mochten nemen. Onze MVO-inspanningen zijn breed en divers, en de ‘weggeef actie’ van recycle prullenbakken is slechts één voorbeeld van ons MVO-initiatief.

Een goede toekomst voor de jeugd

Door recycle prullenbakken beschikbaar te stellen aan scholen, clubs en scoutinggroepen, hopen we jongeren te inspireren om bewuster met afval om te gaan en bij te dragen aan een schonere omgeving. We zijn ervan overtuigd dat dit soort educatieve projecten jonge mensen aanmoedigt om zich in te zetten voor een groenere en duurzamere toekomst. Met de sorteerstickers van Plafor wordt afval scheiden eenvoudiger gemaakt, met stickers voor statiegeld, PMD, papier en meer. Hierdoor kan iedereen, zowel jong als oud, gemakkelijk afval sorteren.

Ben jij of ken jij een school, vereniging of club in de regio Dongen en ben je ook geïnteresseerd in een gratis recycleprullenbak? Neem dan contact met ons op! Zelf ook thuis recyclen? In onze webshop vind je het assortiment van Plafor.